≫ 

Nastavnica Stanislava izbola muža pred ćerkom (5)? Na ovom mestu je pronađen u lokvi krvi

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je nekadašnja profesorica opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj osnovnoj školi, usmrtila svog supruga i to, navodno, pred očima njihove petogodišnje ćerkice, za sada nije poznat

  • 49
Ubistvo Zrenjanin, Ulica Heroja Pinkija 19 , Stanislava M. ubila muza Foto: Facebook

U jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u ulici Heroja Pinkija, četrdesetjednogodišnja Stanislava M. je, kako se sumnja, sa više uboda nožem, usmrtila svog, dve godine mlađeg supruga Branislava, programera u zrenjaninskoj uspešnoj programerskoj kompaniji, nakon čega je uhapšena i određen joj je pritvor u trajanju 48 sati.

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je nekadašnja profesorica opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj osnovnoj školi, Petar Petrović Njegoš, usmrtila svog supruga i to navodno pred očima njihove petogodišnje ćerkice, za sada nije poznat, pišu "Novosti".

Muškarac je pronađen kako leži na asfaltu u lokvi krvi, a nakon što je na lice mesta stigla Hitna pomoć, on je izdahnuo.

Prema prvim informacijama, Stanislava B. je radila do pre godinu dana kao nastavnica opštetehničkog obrazovanja u OŠ Petar Petrović Njegoš, a onda je dala otkaz.

Navodno se razbolela i imala je psihičkih problema.

Kako RTV Santos saznaje, nije bilo prijavljivano nasilje u porodici ranije.

"Telegraf" je pokušao da kontaktira školu u kojoj je osumnjičena radila, ali iz škole nisu želeli da komentarišu, uz reči da "škola nema veze s tim".

Video: Pokušao da opljačka prodavnicu kuhinjskim nožem a gazda ga prebio na mrtvo ime

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranko

    8. septembar 2020 | 13:40

    O tome se malo pise da se ne bi javno mnjenje okrenulo protiv sizofrenih bolesnika, ali veliki procenat sizofrenicara, sizoafektivnih bolesnika, manicno depresivnih, kao i granicnih poremecaja licnosti, se ili izvrse samoubistvo ili ubiju nekog. Samo par zadnjih slucajeva: Djurovic koji je ubio studenta Mileusnica nozem, pa dr Violeta Skobac estetski hirurg sto se ubila nozem, i sada ova zena. Pa se ti ozeni. Cim neko ne moze da radi, to je tesko psihicko oboljenje. Tim ljudima glasovi unutrasnji govore Ubij tog i tog. Cesto su ti glasovi od Biga, prema njihovim rijecima. U bolnici im daju antipsihotik i dodju sebi. Ali za zrtvu je tada kasno. A i za ovo jadno dijete. Uspjesna porodica po svim parametrima. Muz je sigurno radio dosta prekovremeno. Rokovi i te gluposti. Poslodavci imaju sva prava, radnici nikakva. Zena otisla u paranoju, ljepota pocela da nestaje, lafano potonula u psihozu. Prodromalni simptomi obicno traju oko 2 godine. Okolina neupucena nista ne primijeti a bolesnik postepeno pada u psihozu. Doktori takodje ne znaju. Cak i kad prepisu antipsihotik, 90% bolesnika ne uzima lijek jer im je ostecena kognicija i egzekutivna funkcija. A u bolnicu primaju samo najteze slucajeve. Pa ovo je najtezi slucaj samo se nije bio jos ispoljio. Porodica mora da dobije instrukcije da mijesa izdrobljen lijek u hrani i krisom daje pacijentu. A sad dijete koje he moglo sve imati postace socijalni slucaj. Sve zbog neodgovarajuce psihijatrijske terapije i glupih procedura. Sramotno

  • Vladimir

    8. septembar 2020 | 13:47

    Gdje su sada oni borci za prava žena da napisu kako je to sigurno zasluzio, kako nije spustao dasku na wc solji, nije poslije rucka tanjir nosio u sudoper, prljave carape je ostavljao pokraj kreveta.....Sve su to debela opravdanja.

  • Srpkinja

    8. septembar 2020 | 13:49

    Zasto se ljudi ne razvedu ako imaju problem. Mislim da su zene veci problem razvoda nego muskarci jer se osecaju povredjeno i pokusqvaju na razne nacina pa vecinom i lose a to je da budu gazde odnosno muskarci u kuci i tu nastaje problem u moru problemu koji svaki bracni lar ima u Srbiji...Narvno prvo finansijski pa zatim mesanje roditrlja odnosno ta povezanost. Shvatite da u braku nema niko drugi sem vas. Ako ne ide odmah razvod. Nema tu mnogo kalkulisanja kada su oroblemi ucestali i veliki. Ne znam sta je problem ali da vi ubijete nekoga mnogo treba...pukla tikva i sta sad. Zena u ko zna koliko deca bez roditelja. Strasno nedao Bog nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA