Policajac upozoravao pripite ljude u lokalu u Kosovskoj Mitrovici, a onda je napadnut i povređen

Na teren izašla interventna jedinica

  • 2
Kosovska policija Foto: Profimedia

Policija je u noći između utorka i srede, oko 00.30 sati, obaveštena da iz lokala “Trojka” u ulici Džona Kenedija u Kosovskoj Mitrovici, dopiru glasna muzika i galama.

Pripadnici interventne jedinice policije na Kosovu izašli su na lice mesta i vlasnika lokala dva puta upozorili da krši mere zabrane kretanja i rada ugostiteljskih objekata, koje je ograničeno u toku aktuelne pandemije korona virusa, međutim on se na to nije obazirao, kažu iz policije.

- U lokalu je zatečeno više lica. Intervenisala je patrola i tom prilikom su osumnjičena lica koja su bila pod uticajem alkohola, vrlo agresivno reagovala i nisu postupila prema naređenjima policije. Tom prilikom je napadnut i povređen jedan policijski službenik - navodi se u saopštenju policije.

Privedeno je i u stanici policije saslušano šest lica - N. S. (30), P.M. (87), A. T. (2000), A. V. (24), A. K. (31) i D. K. (27), piše Radiokontaktplus.

Vlasnik lokala će dobiti prijavu zbog nepoštovanja mera propisanih u cilju sprečavanja širenja korona virusa, a šestoro osumnjičenih biće novčano kažnjeno zbog nepoštovanja mera zabrane kretanja tokom pandemije, dodaje se u saopštenju.

O svemu je obavešten dežurni tužilac i osumnjičenima odredio mera pritvora u trajanju od 24h. Istraga o ovom slučaju se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitrovcanka

    9. septembar 2020 | 14:07

    Svi su punoletni i zato ih imenujte punim imenom i prezimenom,zasto ih stitite? Nadam se da ce stvarno biti kaznjeni adekvatnom novcanom kaznom,a ne da ostane samo na recima

  • 656

    9. septembar 2020 | 14:29

    Ovaj od 87 je kolovodja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA