Policija upala u stan u Beogradu i zatekla ozbiljne komade oružja: Uhapšen jedan muškarac

Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 4
SAOPSTENJE HAPSENJE ORUZJE DROGA Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova Foto: MUP

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su M. M. (36) sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana osumnjičenog M. M. u Novom Beogradu pronašla automatsku pušku sa 180 metaka, dva gasna pištolja, pištolj sa osam metaka, oko 900 komada puščane municije, metalni bokser, palicu, nož u koricama, tri mobilna telefona i manju količinu amfetamina.

Kod četrdesetogodišnjeg muškarca policija je pronašla paketić sa manjom količinom amfetamina koji je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog M.M.

SAOPSTENJE HAPSENJE ORUZJE DROGA Kod četrdesetogodišnjeg muškarca policija je pronašla paketić sa manjom količinom amfetamina koji je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog M.M Foto: MUP

Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv četrdesetogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

Video: Beogradska policija uhapsila trojicu mladića zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    9. septembar 2020 | 18:41

    Dva gasna i jedan pravi,stvarno ozbiljan kriminalac 🤫🤫🤫

  • Murga drot

    9. septembar 2020 | 18:37

    Upala policija i uzela svoje, nisu vratili na vreme. Htela ekipa da se osamostali.

  • BG 1

    9. septembar 2020 | 18:46

    Će ga optuže za mnogo krivičnih dela a on samo posedovao,nije umeo ni da proizvede,nije stavio u promet jer oružje bilo u stanu,...,biće osuđen i za ono što nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA