≫ 

Stefanović demantovao da je bilo pucnjave prilikom hapšenja na Novom Beogradu

Policija je juče privela dvojicu muškaraca

  • 1
STEFANOVIC MEDIJI KONFERENCIJA Foto: Tanjug/Sava radovanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u sredu kasno po podne na Novom Beogradu policija privela dvojicu muškaraca, ali i naglasio da nije bilo nikakve pucnjave, kako su javili neki mediji.

- Molim medije da ne objavljuju lažne vesti. Nikakve pucnjave nije bilo u Novom Beogradu, već je policija privela dvojicu muškaraca - objavio je u sredu Stefanović na svom Tviter nalogu.

Beogradska policija je u munjevitoj akciji kasno popodne kod Novog Merkatora na Novom Beogradu, presrela automobil "Fijat stilo", iz koga je izvukla i uhapsila dvojicu muškarca, javili su ranije beogradski mediji, a prenosi Tanjug.

Policija je, kako su naveli, opkolila sumnjivo vozilo, iz njega izvukla dvojicu muškarca, koji su potom ležali na asfaltu opkoljena policajcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. septembar 2020 | 23:36

    Sta je sa onim batina njem u novom sadu kada je onesvescenom momku magarac lomio ruke, aloooo, a da je tvoj neki kako bi hapsili!!! Sve vam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA