≫ 

Prvi komšija koji je pronašao Draganovo telo: "Udarili su ga s leđa kolima, pa mu pucali u glavu"

Jake policijske snage nalaze se u Kaluđerici

  • 4

Dragan R. (59) ubijen je jutros u Kaluđerici, nakon što je mu je nepoznati muškarac ispalio iz pištolja metak u glavu.

Napadač je potom pobegao sivim automobilom, a policiju je prvi pozvao Draganov komšija, koji je prvi ugledao telo. 

- Prvo sam mislio da je pešak, ali kada sam ugasio auto i prišao telu, odmah sam znao ko je - moj prvi komšija. Odmah sam pozvao 192. To je bilo oko 8.16 sati, znači ubistvo se odigralo pre 8.15 - rekao je očevidac N.Đ. za Telegraf.rs.

Kako saznaje reporter Telegrafa na licu mesta, ubistvu su svedočile još dve žene koje su bile u automobila iza kola napadača.

- Rekle su mi da su ga udarili kolima otpozadi, a onda pucali u njega. Verovatno tri puta. Nakon što je pucao u žrtvu, ubica se okrenuo ka ženama i pretio im pištoljem.

- Dragan je imao dve ćerke i tri sina. Supruga jednog od njegovih sinova je jutros otišla u porodilište na pregled, verovatno pre ubistva - ispričao je komšija.

Prema našim saznanjima, Dragan R. je od ranije poznat policiji po izvršenju više krivičnih dela. On je držao noćni klub Hram, jedan od najvećih na Zvezdari, kao i restoran Košuta.

Njemu su nekoliko puta pisane krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja, a dva puta mu je policija našla i nedozvoljeno oružje. Osuđivan je dva puta.

Ubistvo Kaluđerica U Kaluđerici je ubijen Dragan R. (59) / Foto: M. Beljan

Policija traga za počiniocima ovog ubistva.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA