≫ 

Potresna ispovest prijatelja stradalog čoveka kod Niša: Kud ga pustih da ode, video sam da je loše

- Žalio se na visok pritisak - priča prijatelj I. I. koji je poginuo danas u saobraćajnoj nesreći

  • 3

Živorad Đurđanović, iz niškog sela Međurovo, prijatelj I. I. (41) koji je danas stradao u saobraćajnoj nesreći kaže da je I. I. jutros oko devet sati došao kod njega, da ga njegov sin vodi kod lekara u Klinički centar jer su zajedno radili, pa su se sprijateljili.

- Žalio se na visok pritisak, pa je sa sobom poveo i majku. Nju je ostavio kod nas, a njih dvojica su otišli u bolnicu. Oko 17 sati krenuo je put Koprivnice, video sam da je jedva isterao kola, tek iz trećeg puta je izašao iz dvorišta. Da sam znao da mu je loše, zaustavio bih ga. Kud ga pustih da ode, vozio je samo petnaestak minuta, evo stigao do ulaza u Lalinac i poginuo – priča Đurđanović.

Do tragedije je došlo kada je I. I. upravljajući vozilom "fiat punto" aleksinačkih tablica, krećući se iz pravca Novog Sela prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa kombijem prokupačkih tablica u kojim je upravljao N. L. (38) iz Lalinca. Tom prilikom teško je povređen i suvozač u "puntu", majka stradalog čoveka B. A. (66). Vozač kombija je lakše povređen, dok je njegova supruga prošla bez povreda.

Tragedija se dogodila naočigled bračnog para koji se kretao iza „punta“.

Primetio sam da krivuda

- Išao sam iza njega, primetio sam da krivuda dok je silazio sa nadvožnjaka, a onda je odjednom prešao na levu stranu puta. Kombi koji mu je dolazio u susret je bežao desno koliko je mogao, ali džaba.... Nije kočio uopšte, mislim da je vozio šezdeset na sat, jer sam ga i ja pratio tom brzinom, a i kombi nije išao brže... Međutim, to je bilo dovoljno da strada jer su se direktno sudarili – komentariše nesreću očevidac.

Njegova vidno potrešena supruga kaže da je pritrčala u pomoć ljudima u „puntu“.

- Nije odmah umro, ali nije bio ni svestan, ja sam ga pljuskala, pokušavajući da ga povratim. Dala sam njegovoj majci čašu vode, ali uzalud... Bio je sav krvav, samo su mu oči bile otvorene – priča njegova supruga.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba stradala, a dve su povređene te da je u toku uviđaj.

Video: Stravičan udes kod Dobanovačke petlje: Auto se zakucao u kamion, ima poginulih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    10. septembar 2020 | 20:06

    tako je to danas bolestan si strah da ne izgubiš posao moraš da se vratiš kući sutra na posao ali mi je čudan taj doktor ako je išao na pregled morao je da primeti da čoveku nije dobro da ga ostavi na ispitivanje ili ko je bio sa njim da pita ko vozi da on nije u stanju da upravlja vozilom ali to danas nikoga ne zanima ušao izašao bez ikakve terapije nastradao i niko nece ni odgovarati dobro je da još nekog nije ubio pozlilo mu je izgubio svest nije čovek kriv velika žalost mučenik

  • 10. septembar 2020 | 20:03

    Imao je pritisak ali valjda je bio svestan da li može da vozi,sam je kovač svoje nesreće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA