≫ 

Užasni detalji zlostavljanja deteta iz Zaječara: Stariji muškarci je terali da ih oralno zadovolji

Većina ju je "učila" da pliva, a zapravo su je ispod površine vode dodirivali po intimnim delovima tela

  • 7
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Osmogodišnja M. R. iz Zaječara, koju je njen sugrađanin M. S. (64) navodno "učio" da pliva na gradskom kupalištu, a umesto toga je ispod vode dodirivao po intimnim delovima tela i u obližnjem šumarku je dva puta ubedio da ga oralno zadovolji, po svemu sudeći nije bio jedini koji je slične stvari radio istom detetu - saznaju "Novosti".

Prilikom saslušanja, devojčica je ispričala da je oralno zadovoljila još nekoliko starijih muškaraca, a policija sada proverava njene navode. Navodno, scenario je uvek bio isti.

- Maloletnica je kazala je da su "čike bile dobre prema njoj". Većina ju je "učila" da pliva, a zapravo su je ispod površine vode dodirivali po intimnim delovima tela - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Nakon izlaska iz Timoka, stariji muškarci bi devojčici kupovali sladoled, sendvič ili joj ukazivali pažnju. Posle toga, vodili bi je u obližnji šumarak, gde ih je ona, očigledno nesvesna svojih postupaka, oralno zadovoljavala.

- Zasada se ne zna sa koliko je muškaraca M. R. bila i to je predmet istrage policij. Ipak, prema dosadašnjim podacima, može se pretpostaviti da ih je bilo najmanje petorica, koji se sumnjiče za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom - navodi sagovornik Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, sredinom prošle godine zaječarskom Centru za socijalni rad bio je prijavljen slučaj zanemarivanja devojčice od strane njenih roditelja. Navodno, nadležni u toj ustanovi su po prijavi išli u iznenadnu proveru i došli do zaključka da nema osnova za tako nešto, nakon čega je slučaj zaključen.

- Ukoliko se sve pokaže kao istina, definitivno će biti pokrenut postupak protiv roditelja M. R. zbog zanemarivanja. Istraga je još u toku, ali smatramo da će istina uskoro isplivati na videlo - dodaje sagovornik.

Sve se pročulo krajem prošlog meseca, kada je prema jednoj verziji, jedan od kupača primetio šta se dešava i slučaj prijavio policiji. Istražitelji su prikupili snimke sa svih sigurnosnih kamera u okolini gradske plaže na Timoku i pregledali ih.

Nezvanično se, takođe, saznaje i da je devojčicu pregledao ginekolog Zdravstvenog centra u Zaječaru, koji je ustanovio da nije imala polne odnose. Osumnjičeni je, kako pišu Novosti, u policiji negirao sve što mu se stavlja na teret.

Video: Ispovest majke zlostavljane devojčice: Zapaliću ga, imao je alkohol u krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA