≫ 

Biciklista, koji je teško povređen u nesreći u Nišu, priključen na respirator: Ima samo 15 godina

Ima teške povrede glave i karlice

  • 6
Nesreca, Nis Foto: Telegraf/D.K.

Biciklista, koji je sinoć povređen u saobraćajnoj nesreći u Ulici Ljubomira Nikolića u Nišu, kada se oko 19 sati  sudario sa putničkim vozilom, petnaestogodišnjak je. 

On je dobio teške telesne povrede opasne po život zbog čega je zbrinut na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra u Nišu.

- Pacijent ima teške povrede glave i karlice, priključen je na respirator, trenutno je u stabilnom stanju – saopštio je Radmilo Janković, načelnik ove zdravstvene ustanove.

Nesreca, Nis Foto: Telegraf/D.K.

Biciklista je vozio Ulicom Pavla Jurišića Šturma i udario u putničko vozilo „nisan“ koje se kretalo ulicom Ljubomira Nikolića, a kojim je upravljala tridesetšestogodišnja žena,  navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen biciklista, da je obavešteno nadležno tužilaštvo te da se ostale okolnosti nesreće utvrđuju.

Video: Biciklista slavi rođendana dva: Kamion ga pokupio, vukao po ulici, pa prešao preko njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ttyyyyy

    11. septembar 2020 | 09:14

    Izdrzi i pobjedi momcino SRETNO!

  • Sah

    11. septembar 2020 | 09:29

    Posle je problematika sa elektricnim trotinetima? Pa svakih par dana neki biciklista pogine jer je neosvetljen ili vozi nepropisno. Ovo je kompletni apsurd!

  • Red briggade

    11. septembar 2020 | 10:52

    Bicikl kao prevozno sredstvo je zaostalo za vremenom u kojem živimo. Stvoreno je pre skoro 200 godina i vreme je da se zakonskim aktima zabrani za upotrebu u javnom saobraćaju, isto tako treba urediti učešće svih vrsta trotineta, rolera u javnom saobraćaju. Na taj način bi se povećala bezbednost učesnika u saobraćaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA