Na društvenim mrežama se šire laži o navodnoj smrti mladića koji je pretučen u Novom Sadu

Zbog ovih lažnih navoda oglasio se i MUP

  • 11
Tuča, Novi Sad, Ivan Kontic Foto: Twitter/@Silvana71376830

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su netačni navodi koji su se pojavili na društvenim mrežama da je mladić (28) koji je pretučen u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu preminuo.

- Apelujemo još jednom na sve da ne šire netačne informacije, uznemiravaju javnost i otežavaju rad nadležnim institucijama - piše u saopštenju MUP-a.

Podsećamo, Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je pretukao mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

- Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892- 3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223 - piše u saopštenju MUP-a.

Ivan Kontic novi sad tuca Ivan Kontić za kojim se traga/ Foto: MUP

Kako smo prethodno objavili, javnost je bila zgrožena snimcima brutalnog nasilja kada je, tada još neidentifikovani počinilac, tukao onesvešćenog momka. Kako se na snimku vidi, prolaznici i obezbeđenje su pokušali da ga odvoje od žrtve, ali bezuspešno.

Potpuni haos nastao je tek kasnije, kada je napadač okrenuo isprebijanog muškarca na stomak i lomio mu ruke.

Uzrok jezivog nasilničkog postupanja nije otkriven, kao ni detalji o zdravstvenom stanju pretučenog mladića.

Kako mediji prenose, identifikovani nasilnik šef je obezbeđenja jednje kockarnice. Prethodno je radio kao obezbeđenje u diskoteci, a navodno je pobegao u Crnu Goru.

Rebić: Policija traga za napadačem

Direktor policije Vladimir Rebić saopštio je ranije večeras da je novosadska policija obaveštena o prebijanju dvadesetosmogodišnjeg mladića 24. avgusta od strane lekara, koji su mu ukazali pomoć zbog zadobijenih povreda.

- Od tada do danas, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su preduzeli sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja i identifikovanja osumnjičenog Ivana Kontića (1990) - naveo je Rebić u saopštenju za medije.

Video: Brutalna tuča kupca i radnika obezbeđenja u tržnom centru u Kragujevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule V

    13. septembar 2020 | 00:18

    Pa raspisite lepo poternicu pa i ako se vratio u svoju milogoru isti su duzni da ga lise slobode i isporuce.

  • Igor

    13. septembar 2020 | 00:30

    Javnost je vec uznemirena.Ako mucenik prezivi,dao Bog,bice cista sreca.Nego,da vi hapsite onog monstruma,javnost ce biti smirenija.

  • M.. M

    13. septembar 2020 | 02:17

    Ovo je Nanosenje Teških Telesnih povreda???? Ovo je cisto Ubistvo u Pokušaju!!!!!!!! To je velika razlika!! Sramota,treba bre dozivotno da robija prvo zbog ovoga sto je uradio,a drugo zato sto je povratnik!!!! Ali kao sto je izasao i prvi put tako ce se i ovaj put izvuci! Para vrti gde burgija nece! Tužno ali istinito... Nadam se da ce dečko da preživi,šta god bio razlog niko nikome me moze da sudi i oduzima život..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA