≫ 

Policija u Novom Sadu privela dve osobe zbog pomaganja u bekstvu Ivana Kontića

Jedan od privedenih pokušao je da pobegne prilikom hapšenja

  • 39
Ivan Kontic novi sad tuca Foto: MUP

Novosadska policija privela dve osobe zbog sumnje da su pomogli Ivanu Kontiću, koji se sumnjiči da je brutalno prebio dvadesetosmogodiđnjeg mladića u Jevrejskoj ulici, pišu Novosti.

Jedan od privedenih pokušao je da pobegne prilikom hapšenja, ali su ga policajci u tome sprečili.

U toku su pretresi na više lokacija u Novom Sadu.

Snimak tuče od kraja prošle nedelje kruži društvenim mrežama, a na njemu se vidi neverovatna brutalnost napadača. Dok je žrtva ležala bez svesti, krupniji muškarac ga je besomučno udarao u glavu.

Prolaznici su prilazili i pokušavali da ga odvoje od žrtve, ali on je samo nastavljao sa prebijanjem. Na kraju, napadač okreće isprebijanog muškarca na leđa i počinje da mu lomi ruku.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Kontiću, to jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892- 3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Kontić se sumnjiči da je mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Poznat prestupnik

Kako se saznaje, Kontić je pre dve godine uhapšen zbog posedovanja revolvera i kokaina u Nikšiću. Službenici odseka za borbu protiv droge i nikšićkog Centra bezbednosti su kod Kontića 2018. godine pronašli revolver u ilegalnom posedu, a kod njegovog vršnjaka Matije Božovića praškastu materiju za koju se pretpostavlja da je kokain, pisao je ranije Blic.

Policija je prekontrolisala terensko vozilo "mercedes", bez registarskih oznaka, i tom prilikom kod Kontića pronašla revolver Zastava Magnum kalibra 357 sa šest metaka, dok je Božović "odbacio PVC pakovanje sa praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je kokain - prenele su tada "Vijesti".

Video: Mladić pucao sa terase, interventna policija upala u stan i uhapsila ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    13. septembar 2020 | 17:01

    Mene kao gradjanina Srbije interesuje ko ga je pustio u Srbiji 2018 jer je napravio krivicns dela u Crnoj Gori, koje papire poseduje jer je dve godine ziveo u Srbiji, i kako je mogo da se zaposli bilo gde jer pretpostavljam da nema nasa dokumenta??? Da li se zna ko sta radi, ima li nekog zakona, da li st taj isti zakon sprovodi??? Ili se gleda samo ko ce sta da opljacka, otme i unist.

  • Q

    13. septembar 2020 | 16:54

    Kakvi prolaznici?! Svi znaju gde se, sve ovo odigralo kao i to, ko je nasilnik i gde se sada nalazi. Ne zavlacite vise narod!

  • Baš su brzo reagovali

    13. septembar 2020 | 16:47

    Tek 20 dana kasnije pokušali da ih uhapse iako su imali video snimak? I to verovatno radi pritiska javnosti, žalosno je to i svi smo sa pravom razočarani što se ne radi više na smanjenju kriminala u Srbiji, što su mnogi privilegovani i za njih ne važe zakoni kao za obične građane. Dokle više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA