Ispod sedišta u džipu Stojanovića postavljeno kilo i po ovog eksploziva, Kolumbijki zabrana izlaska

Očekuju se snimci sa nadzornih kamera

  • 4
Strahinja Stojanović, Sonia Suarez Foto: Instagram/Sonia Suarez

U eksploziji koja se dogodila u nedelju u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu ubijen je Strahinja Stanojević (30), a povređena je Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45). Istraga je, saznaje Pink, utvrdila da je ispod džipa BMW X5 bilo između 1 i 1.5 kilograma eksploziva Pentrit, te da je bio postavljen ispod vozačevog sedišta.

Eksplozija je bila usmerena, a menjačka kutija dodatno je zaštitila Kolumbijku.

Kako navodi Pink, ovakve likvidacije teško se rasvetljavaju, jer je teško doći do otisaka ili bioloških tragova kao materijalnih dokaza.

Automobili se obično zapale nakon detonacije, pa se ovakve likvidacije rasvetljavaju operativnim radom ili pronalaskom adekvatnih snimaka sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi osoba koja postavlja eksploziv.

Strahinja Stojanović, Sonia Suarez Foto: Instagram/Sonia Suarez

Sonja Suarez Gomez (45), dalje navodi Kurir, koja je bila u džipu sa Strahinjom Stojanovićem u trenutku kada je njegov džip eksplodirao u Novom Beogradu, dobila je zabranu izlaska iz Srbije.

Kako navode, sve kamere u blizini mesta gde se dogodila eksplozija se proveravaju i u toku je opsežna istraga. Očekuje se da će snimci sa nadzornih kamera otkriti neke pojedinosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. septembar 2020 | 15:25

    Sta je trazio to je i dobio.. Dosta je i on verovatno zavio porodica u crno..

  • CH

    15. septembar 2020 | 15:18

    Kako da ne.Nikada kamere nisu pomogle nece ni sada.U Beogradu mislim.Najstrasnije je to sto je neko uneo eksploziv u Beograd!!!A milicija nema pojma o tome.BIA-mafija 0:1.

  • Beogradjanka

    15. septembar 2020 | 15:25

    Ozb faca gradjen kao apolon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA