≫ 

Potresne čitulje na 8 strana ubijenom Strahinji: "Zar ovakvu ljudsku veličinu miševi da ubiju"

"Neće ti majka reći poslednji pozdrav, jer se s tobom oprostiti ne mogu"

  • 31
Umrlice Printskrin: Novosti

Rodbina i prijatelji ubijenog Strahinje Stojanovića (30), koji je stradao u eksploziji podmetnute bombe, u nedelju u Ulici omladinskih brigada, poslednji pozdrav uputili su mu na čak na 8 stranica čitulja u "Novostima".

Mnoge ot tih čitulja obuhvataju čitavu stranicu. Jedna od najdirljivijih je čitulja njegove majke. Ona je napisala da sa sinom ni ne želi da se pozdravlja, jer joj je to isuviše bolno.

- Srećo moja, radosti moja, ljubavi moja, živote moj, dečače moj sa najdivnijom dušom koja je ikada postojala, najlepši moj sine, neće ti majka reći poslednji pozdrav, jer se s tobom oprostiti ne mogu. Do skorog viđenja. Volim te najviše, uvek i zauvek.

Odmah iza majčine, nalazi se i čitulja brata Petra.

- Zar ovakvu ljudsku veličinu miševi da ubiju, ne ide. Miševi nikad nisu bili lavovi. Ne znaju oni kolika si ti sila. S tobom uvek i zauvek.

Čitulju je ostavila i partnerka Sonja.

- Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila, i sazrela, i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi.

Video: Eksplodirao džip na Novom Beogradu: Teško povređen Strahinja Stojanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. septembar 2020 | 08:25

    Nekada davno, kada se znao red i postovao zakon, ko se bavio kriminalom stavljan je na mesto koje mu i pripada...Nazalost, jos od devedesetih pojedini mediji zarad senzacionalizma i podizanja tiraza i popularnosti objavljuju kojekakve hvalospeve i vrlo cesto izmisljotine, velicajuci nesto sto je u uredjenim drustvima neprihvatljivo...Ajde za promenu, neka takvi pocnu obnavljati secanje na Kicanovica, Dalipagica, Mileta Isakovica, Dzajica, Vesnica, Cavica, Vasovica, Cvijica, Inzenjere koji su gradili Kuvajt pre 50 godina, Stekica, Raickovica, junake sa Kosara, Ljubojevica, Batu Zivojinovica, Dragana Nikolica, Dzudistu Kovacevica, profesora Nikolica, nase hirurge i stomatologe na najprestiznijim klinikama Sveta, nase genijalce Matematicke gimnazije, nase djake pesake koji prelaze 15-20 km do skole, naucnike iz Vince, Svetske virusologe iz Torlaka, Veru Nikolic, Jovanovica, Popovica, Predica, Kolundziju, Nikolaja. Jovanovica, Misica, Stepu...Imalo bi jos imena za hiljade i hiljade stranica...

  • Dixi

    16. septembar 2020 | 08:01

    Majko dusa od deteta.....sto postade ubica i kriminalac....

  • Joco

    16. septembar 2020 | 06:34

    Kakvim ljudima se daje značaj, Bože sačuvaj. Ubicama i kriminalcima se daje podrška, pa zato i jesmo tu gde jesmo. Pa Nikola Tesla da oživi i umre ne bi imao čitulje na 8 strana. Jadno, bedno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA