• 0

"Nije se znalo ko koga bije": Svedočenje konobara o kobnoj noći ispred kluba "Nana"

, Telegraf

Optuženi Grbović bio je u dobrim odnosima sa žrtvom Savkovićem

  • 0
Aleksandar Savkovic

Aleksandar Savković, Foto: Instagram.com/vovavolkov3

Na suđenju Nedeljku Grboviću, optuženom za ubistvo Aleksandra Savkovića i ranjavanje Adija Isenovića ispred kluba "Nana" pre tri godine, juče je u Višem sudu u Beogradu svedočio konobar Prvoslav Koprivica, pišu Novosti.

On je ispričao da je sa ulaznih vrata kluba video tuču u kojoj je učestvovalo više od deset ljudi, da su se jurili i da se nije znalo ko koga bije. Video je Stevana Dukića, člana obezbeđenja kluba i optuženog za učestvovanje u tuči, kako leži na betonu.

- Grbović je prišao da smiruje, kada ga je taj Isenović koji je bio izrazito mršav i srednje visine počeo udarati pesnicama po leđima. Oko Grbovića je bio i Savković i još dva, tri momka koji su ga okružili psovali i udarali, a on se branio rukama. Taj Isenović se zaleteo na njega, a Grbović je nešto podigao, začuo se pucanj i ja sam pobegao u klub - kazao je Koprivica.

Koprivica je kazao da je posle manje od minuta opet izašao na ulazna vrata i video Savkovića i još dva momka kako idu ka Grboviću i psuju ga i kako je Savković levom rukom podigao košulju kod pojasa.

- Mislili smo da ima pištolj i ponovo pobegli unutra i onda se začuo pucanj. Kad sam izašao video sam da Savković leži, a Grbović stoji pored. Rekao mi je zovite Hitnu i seo u auto i otišao - rekao je.

Ovaj svedok je kazao i da je ranije Savković pravio probleme, jer je nekoliko puta hteo sa pištoljem da uđe u klub "Nana".

- Desetak dana pre ubistva je pravio probleme unutra pa su ga izbacili, nakon čega se vratio sa heklerom i pitao: "Imam li ja neki problem sa vama?". Grbović mu je oteo taj hekler, a Savković se posle smirio. Grbović je sa njim bio u dobrim odnosima, dva dana pre ubistva vozio je Savkovića kući svojim kolima, jer je ovaj bi pijan - kazao je.

Video: Spektakularno hapšenje osumnjičenih za likvidaciju u Kaluđerici

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima