≫ 

Ana je pričala sa dečkom kada ju je ubio voz: Čuo je da se prekinula veza, dotrčao i zatekao užas

Voz je nesrećnu devojku nosio desetak metara pre nego što se zaustavio

  • 4
Voz, Beograd, Bar, Železnice, Topčider ILUSTRACIJA, Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Dvadesetjednogodišnja Ana K. poginula je oko 20 sati sinoć kada je na nju naleteo voz. Kako nezvanično saznaje "Blic", devojka je nastradala dok je preko telefona razgovarala sa dečkom koji živi u blizini pruge.

Anu K. sinoć je pokosio voz koji saobraća na liniji Smederevo-Požarevac. Nesrećna devojka nastradala je dok je prelazila preko šina na neobezbeđenom delu pruge, na oko 200 metara od Lipske rampe.

Devojka je, prema saznanjima, u trenutku udara imala slušalice u ušima i preko njih je razgovarala sa dečkom kod kog se kobne noći i uputila.

Mladić je navodno čuo kako je nešto rekla, a onda se prekinula veza. Naslutio je da se nešto loše dogodilo i odmah je krenuo ka pruzi gde je zatekao stravičan prizor...

Voz je nesrećnu devojku nosio desetak metara pre nego što se zaustavio.

Porodica i prijatelji nastradale devojke u šoku su zbog užasa koji se dogodio.

Video: Jedna osoba teško povređena u nesreći kod Umčara: Jugo udario u parkirano vozilo na putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. septembar 2020 | 19:52

    Nek joj je pokoj duse!mlada cura, iz nadahnute ljubavnog zanosa gde svako mlado celjade se oseca u tim godinama nesmotreno ode pravo u smrt,te slusalice na usima treba zabraniti van kuce,milion situacija slicnih vidimo u gradu gde oni nista necuju ,imaju svoj neki djir i da neko drugi nepazi zavrsavali bi tako ili sa nekim povredamaSLUSALICE NA USIMA AUT❌

  • Miša

    17. septembar 2020 | 20:56

    Ubila je bolest zavisnosti od mobilnog. Suspendovana joj je sva čula-osećaj za opasnost jer hodaš prugom(!!!), sluh (voz se čuje stotinama metara u svim pravcima), vid (u 20h je mrkli mrak te voz ima svetlo koje "baca" svetlosni snop više stotina metara). Eto kolika je to bolest i zavisnost. Bio bi smak sveta da sačeka da se vide za koji minut. Strašno. Nema reprize, nema druge šanse. Bla, bla, bla alo?

  • Dex

    17. septembar 2020 | 20:02

    Neverovatno da ne vidi voz.... Na tom mestu ne ide brže od 30km/h, možda čak i sporije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA