≫ 

Oglasilo se Ministarstvo odbrane o padu aviona kod Loznice

Na lice mesta upućena je ekipa Službe traganja

  • 9

Tokom izvršenja redovnog letačkog zadatka jutros oko 9 časova srušio se avion MiG-21 Vojske Srbije u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika, navode iz Ministarstva odbrane.

Na lice mesta upućena je ekipa Službe traganja i spasavanja Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane i nadležni organi.

Kako smo saznali u lozničkoj bolnici, hitna pomoć je otišla na lice mesta, a povređeni se upravo prevoze ka Domu zdravlja "Dr Milenko Marin".

Prema rečima očevidaca u Loznici, ali i u prigradskim naseljima, čulo se kako nešto puca u vazduhu i kako se lomi.

Video: Ovo je pad vojnog aviona u aprilu 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    25. septembar 2020 | 10:52

    Pdaju i mnogo noviji avioni tako da ne lupetaj. Najmanje je bitan ovde avion, vec covek, pilot, dal se katapultirao na vreme. A avion je potrosna roba, sklop metala.

  • Goran

    25. septembar 2020 | 10:37

    Докле ће више ти кршеви летети!!!!!

  • djape

    25. septembar 2020 | 11:43

    Nemogu da shvatim ljude koji samo pljuju po svemu i svacemu, samo traze povod da pluju po Srbiji,vojsci a da pri tome neznaju nista o avionima i thnici. Nasi avioni nisu kante i krsevi , redovno se odrzavaju i svi koji lete imaju redovnu kvalitetnu kontrolu i sve preglede. Medjutim nazalost i ta kvalitetna tehnika ,nekada zakaze, otkaze ,desava se i desavace se svuda u svetu....Steta sto je poginuo pilot,mlad covek . skolovan...tuga ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA