Medicinska sestra ubodena nožem u Prištini, istraga u toku

Sindikat medicinskih sestara Kosova najoštrije je osudio napad

  • 3
medicinska sestra, maska

Foto: Unplash/Ani Kolleshi

Medicinska sestra F.B. sa Klinike za urologiju ubodena je nožem u Univerzitetsko kliničkom centru u Prištini, potvrdio je portparol kosovske policije Bajram Krasnići.

On je rekao da je policija oko 14.35 časova policija obaveštena o slučaju ''uboda nožem'' koji se dogodio u Univezitetskom centru, da su policijske jedinice izašle na lice mesta i da je pokrenuta istraga, prenosi Kosovo onlajn.

Sindikat medicinskih sestara Kosova najoštrije je osudio napad i povredu medicinske sestre i pozvalo organe bezbednosti da se što pre pozabave ovim slučajem, a počinioce da kazne.

- Nije prvi put da se takvi slučajevi dešavaju. Pozivamo policiju da preduzme hitne mere, u odbrani medicinskih sestara, kako se ovakvi slučajevi više ne bi ponovil - navodi se u saopštenju Sindikata.

Sindikat je pozvao sve medicinske sestre koje su bile na poslu, da se okupe ispred Hitne pomoći, u znak protesta zbog povrede medicinske sestre.

Video: Lončar: Sve manje bolesnih lekara i zdravstvenih radnika

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imast

    26. septembar 2020 | 21:47

    Jel Priština srpska ili albanska jer ako nije srpska većinu ni ne zanima dešavanje a ne znamo ni gde je a Kosovo, tek za to nemamo pojma.... jer nemamo za kartu ni do Mladenovca

  • 🤑🤕

    26. septembar 2020 | 18:49

    Pa trazite krivca medju Albancima. Svuda ima budala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA