≫ 

Beograđanin (69) obio kola na parkingu groblja i ukrao milion dinara iz njih

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 2
Lopov obija auto Foto: Profimedia/Alamy

Zbog sumnje da je na parkingu gradskog groblja provalio u auto i ukrao milion dinara danas je uhapšen šestdesetdevetogodišnji D. P. iz Beograda, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Osumnjičenog za krivično delo teška krađa uhapsili su pripadnici MUP-a iz Rume u saradnji sa kolega iz Zrenjanina, piše Tanjug.

Ukradenih milion dinara nalazilo u torbici u vozilu dok su se oštećeni nalazili na groblju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Video: Ženu na pumpi opljačkali za 30 sekundi i to dok je sedela u vozilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Pantelija

    2. oktobar 2020 | 18:29

    Otkud neko drzi milion u autu, na parkingu ispred groblja? Prodao mesta u porodicnoj grobnici, koja se na dobroj lokaciji prodaju po ceni garsonjere, a kupac se dosetio kako da povrati novac, pa dogovorio sa nekim pljacku.

  • Minja Subota

    2. oktobar 2020 | 14:30

    Milion dinara u torbici? Lik drzhi u autu milion dinara u keshu,hmm... Koliko glup treba da budesh pa da te uhapse. Nikada mi ti ljudi nece biti jasni,koji svesno planiraju pljachku ili manju kradju,pa ih policija uhapsi za manje od sat vremena. Ne prichash nikome,nosih masku na licu,rukavice obavezno,kamere koje su po gradu morash poznavati lokacije i uglove koje kamera snima i eto tako mozhesh lako da se izvuchesh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA