≫ 

Malčanski berberin crveneo dok je devojčica davala iskaz: Otac nije izdržao, morao je da izađe

Otac devojčice koju je zlostavljao Jovanović nije mogao do kraja da ostane u sudnici

  • 36
malcanski berberin, Karimanovici

Foto: D.K

U Nišu se u Višem sudu danas nastavilo suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao devojčicu staru 12 godina iz sela Suvi Do. Žrtvina porodica je za Telegraf.rs ispričala kako je hrabra devojčica danas svedočila o zločinu.

Kako je ispričala devojčicina majka, ona je bila u posebnoj prostoriji.

- Još jedna žena je bila sa njom, a mi smo bili u sudnici. Nama je bilo grozno, ali sa druge strane nam je drago što je govorila istinu i dokazala još jednom da je ona samo lavica i ništa više. Sve je istinito ispričala i opisala je svaki detalj. Podnela je sve hrabro i rekla je da joj je kamen pao sa srca. Dok je moja ćerka pričala videla sam da je Ninoslav bio crven verovatno od besa, ne znam šta je sa tim čovekom ali mi smo jedva izdržali njegovo prisustvo - kazala je žrtvina majka za Telegraf.rs.

Otac devojčice koju je zlostavljao Jovanović nije mogao do kraja da ostane u sudnici.

- Nisam se dobro osećao dok sam slušao ispovest svoje ćerke. Napustio sam sudnicu posle pola sata njene priče. Prvi put sam saznao neke stvari. Ja sam ceo dan bio nervozan. Dva i po sata je bio razgovor tako da sam ja prezadovoljan njene izjave što se tiče. Dokazala je još jednom da je prejaka devojčica za njene godine. Mislim da će pravda biti zadovoljena i da će dobiti doživotnu robiju - ispričao je otac.

Žrtvina baka je vidno uznemirena, sa suzama u očima, kazala da ne zna kako će da izdrži.

- Očigledno se vidi da dete ima traumu. Detetu nije dobro - istakao je deda.

Glavni pretres u predmetu optuženog Ninoslava Jovanovića je održan, optuženi je tražio odlaganje iz istih zdravstvenih razloga iz kojih je i prethodnog puta odloženo.

Sud nije prihvatio molbu za odlaganje, glavni pretres je održan, ispitivana je maloletna oštećena, koja ima status posebno osetljivog svedoka, prema pravilima Zakonika o krivičnom postupku o ispitivanju posebno osetljivih svedoka, iz posebne prostorije, u prisustvu stručnog lica Centra za socijalni rad i upotrebom tehničkih sredstava za prenos slike i zvuka.

Sledeći glavni pretres je zakazan za 14. 10. 2020. godine u 11 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    2. oktobar 2020 | 15:53

    D O Ž I V O T N A!!!

  • Vesna

    2. oktobar 2020 | 16:18

    Sta reci ??? 😥😥😥. I DOZIVOTNA je malo za ovakvo delo. Dete je obelezeno za ceo zivot ! Strasnoooo !!!

  • Xxx

    2. oktobar 2020 | 17:59

    Gresio je on vise puta..Tako da ono ,,pogresio covek pa sta" ne pije vodu..DOZIVOTNA ZA SKOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA