≫ 

Rasvetljeno ubistvo u Novom Pazaru: Uhapšeni zbog egzekucije prištinskog biznismena

Uhapšeni A.Š. sumnjiči se da je 1. oktobra ove godine oko 19 časova u Novom Pazaru, nakon kraće rasprave, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i usmrtio 52-godišnjeg muškarca

  • 5
Novi Pazar, ubistvo policija uviđaj Foto: Tanjug/STR

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su E. Š. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i Dž. P. (52) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pomaganju.

Uhapšeni E. Š. sumnjiči se da je 1. oktobra ove godine oko 19 časova u Novom Pazaru, posle kraće rasprave, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i usmrtio 52-godišnjeg muškarca, lokalnog biznismena, a zatim zajedno sa Dž. P. napustio lice mesta.

Protiv osumnjičenog E. Š. podneta je i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Prema navodima medija u Srbiji, ubijen je Selatin Janova koji je vlasnik agencije za prevoz putnika "Selo tours" čije je sedište u Prištini. Njegov pašenog Dž. P. je takođe ranjen, a posle napada zatražio je pomoć na odeljenju hirurgije Opšte bolnice.

Očevici događaja kazali su da se začulo više pucnjeva iz vatrenog oružja tokom napada i da je sve izgledalo kao u akcionim filmovima.

Video: Novi Pazar: Ubijen muškarac sa više hitaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papa

    3. oktobar 2020 | 15:38

    Pa dobro gospodo novinari ko je uhapšen AŠ ili EŠ. Nije prvi put da se ovako greši. Hvala

  • Бејбе

    3. oktobar 2020 | 14:46

    Приштински бизнисмен,који ?Тамо их нема све го макро и дилер ...

  • Др

    3. oktobar 2020 | 14:49

    Јел малолетник, па објабљени само иницијали!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA