Otkriveno kako je Ivan (52) pao sa 12. sprata zgrade na Dorćolu

Njegov blizak rođak navodi da je čovek bolovao od manije gonjenja

  • 6
Samoubistvo, pad sa 12 sprata, vatrogasci Printskrin: Youtube

Ivan T. (52) koji je pred prestravljenim ljudima pao sa 12. sprata stambene zgrade bolovao je od manije gonjenja, izjavio je njegov blizak rođak. Imao je svoj stan, ali je iz nepoznatih razloga spavao na različitim mestima.

Pretpostavlja se da se čovek iznenada probudio, zbog bolesti pomislio kako ga neko progoni, pa je u pokušaju bekstva nesvesno pao sa jedne na drugu etažu, a zatim u ponor. Po nalogu tužioca biće urađena obdukcija tela kako bi se utvrdilo da li je čovek bio pod dejstvom opijata, lekova ili alkohola, piše Kurir.

Vatrogasna brigada dobila je dojavu o čoveku na krovu u Pančićevoj ulici na Dorćolu u 11.43 sati.

Po ustaljenoj proceduri na lice mesta upućeno je devet vatrogasaca sa navalnim vozilom za spašavanje sa vazdušnim jastukom i automehaničkim lestvama.

Ekipe su stigle na na lice mesta u 11.52. Nepropisno parkirani automobili oko zgrade otežali su intervenciju, jer nije bilo moguće postaviti automehaničke lestve i vazdušni jastuk na adekvatno mesto.

U skladu sa procedurom, vatrogasci su otišli na krov i počeli pripreme za bezbedno spuštanje u prostor u kojem je bio ugroženi. Te pripreme podrazumevaju obezbeđivanje sidrišta i vezivanje vatrogasca penjačkom opremom. Po završetku priprema, u trenutku dok se vatrogasac penjao na ogradu, kako bi pomogao čoveku, on je pao sa pozicije na kojoj se nalazio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • katastrofa

    7. oktobar 2020 | 22:48

    takve vozače koji nepropisno parkiraju i onemogućavaju vatrogasnim službama da adekvatvo reaguju treba naplatiti ogromne kazne pa da vidimo dali će drugi put parkirati tako.Zbog nekih idiota nisu mogli možda spasiti još jedan život!

  • Huan

    8. oktobar 2020 | 07:28

    To nisu nepropisno parkirani automobili nego vozila stanovnika te zgrade. Zbog silne nelegalne gradnje vise nigne mesta nema. Pustis da se zida gde god se stigne a posle kako parkira gde ko stigne. Pa ne moze tako. Urbanizam nikog vise ne zanima. Ali to nije tema ovde. Jadan covek

  • Nevena

    8. oktobar 2020 | 00:26

    A i centri za socijalni rad bi trebalo da o takvim osobama vode racun a ne samo da se bave oduzimanjem i prodajom dece. Osoba sa takvom dijagnozom nije smela ziveti sama i za njegovu smrt neko mora da odgovara. Vatrogascima sve pohvale sto su dali sve od sebe da sprece tragediju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA