Na kuću advokata u Zrenjaninu bačena bomba: Čula se eksplozija, popucala vrata i prozori

- Najblaže rečeno, iznenađen sam ovim što me je snašlo, nemam ni naznaku sumnje ko je ovo mogao da uradi i zašto - rekao je advokat Đorđević

  • 5
Ručna bomba, granata, kašikara Foto: Shutterstock

Na kuću i kancelariju zrenjaninskog advokata Miroslava Đorđevića sinoć je bačena eksplozivna naprava.

U Policijskoj upravi Zrenjanin nam je potvrđeno da se u noći između srede i četvrtka, oko 00.30 časova, čula eksplozija u dvorištu kuće, u ulici Sremskog fronta. Tom prilikom je došlo do oštećenja automobila, fasade na kući, prozora i vrata. Povređenih u ovom incidentu nije bilo, piše zrenjaninski.com.

Pripadnici zrenjaninske policije su na licu mesta obavili uviđaj i o ovom slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

- Istraga je u toku. Intenzivno se traga za počiniocem ili više njih - saopšteno je iz zrenjaninske policije.

Zrenjaninski advokat Miroslav Đorđević nije mogao mnogo toga da kaže o nemilom događaju.

- U tom momentu bio sam u kući, događaj me je šokirao. Najblaže rečeno, iznenađen sam ovim što me je snašlo, nemam ni naznaku sumnje ko je ovo mogao da uradi i zašto - kratko je za portal zrenjaninski.com izjavio Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srećko

    8. oktobar 2020 | 13:10

    Kad cujem ovo da ne zna zasto bi to neko mogao uraditi, pa neka se samo priseti svih onih koje je ostetio u donosenju pravde, nekom od njih se sigurno smrklo pred ocima. Radi pošteno i ne boj se.

  • Drasko

    8. oktobar 2020 | 13:06

    Nakon sramnih presuda izrecenim ubicama dece a zahvaljujuci u velikoj meri i tim istim braniocima plašim se da ce narod sve vise poceti da prwuzima pravdu u svoje ruke i sam donosi presude. Ako ne dodje sto pre do reforme pravosudja sa jasnim zakonima gde ce za ista dela biti kazne iste i za obicne gradjane i za tamo neke tatine sinove mozemo ocekivati samo porast ovakvih slucajeva na zalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA