≫ 

Snimci užasa u Beogradu: Radnici plakali dok su pomagali kolegi koji se borio za život pod zemljom

Uzrok ove nesreće je obrušavanje zemlje

  • 50

Strašna nesreća dogodila se danas na gradilištu na uglu ulica Knez Danilove i Stanoja Glavaša. Na licu mesta poginuo je radnik A. P. (28), pošto se na njega obrušila zemlja.

Radnici su pokušali da otkopaju nesrećnog kolegu, ali nažalost, telo bez znakova života uspeli su da izvuku vatrogasci.

- Radnici su plakali dok su pokušavali da mu pomognu. Umro je pred njihovim očima. Kažu da se okliznuo i da ga je tada zatrpala zemlja - ispričala je jedna stanarka okolnih zgrada.

Nakon što su, konačno, izvukli telo nesrećnog mladića, radnici su teška srca gledali prizor svog poginulog kolege, prekrivenog belim čaršavom, ispod kojeg su virile samo blatnjave cipele.

Uzrok ove nesreće je obrušavanje zemlje, kako su potvrdili za Telegraf iz MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjevinac

    8. oktobar 2020 | 14:45

    Uzrok nesrece " obrušavanje zemlje " pa to i babe znaju a dali su predhodno preduzete sve neophodne mere da se eventualno obrušavanje na radnike onemoguci pa se tek onda pristupa radovima kako to zakon nalaze i pravila o radu ? Koji ovo po redu zatrpani radnik u zadnjih par godina i dali poslodavci radnicima obezbedjuju najosnovniji nivo zastite na tom poslu? Za ovako nesto odgovorni mora na robiju a porodici poginulig dozivotno izdrzavanje. Tako je to ovde u EU tako njihovi zahtevi propisuju gde se mi borimo da postanemo clanica. Ovde u CH tako nesto kad se desi i ako su takvi slucajevi svedeni na minimum za svakog poslodavca je bolje da nastrada on nego radnik pa otuda i tolike mere zastite. Radno mesto gde postoji mogucnost urusavanja se danima ako treba obezbedjuje radi predostroznosti pa tek onda radnici mogu doci na mesto rada. No dobro tako je u CH a to je ipak Srbija gde je sve vrednije od ljudskog zivota. Saucešce porodici radnika !

  • Urgentno

    8. oktobar 2020 | 15:11

    Goran Vesić da podnese ostavku već sutra

  • Dragan

    8. oktobar 2020 | 14:39

    Zalosno,tragedija mlad covek,Jadnik mucio se za parce hleba.Neka mu je laka zemlja,i neka pociva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA