≫ 

Mladić (19) tukao policiju u diskoteci u Kučevu: Jednom teško povređena glava, drugom slomljena noga

Obračunu sa predstavnicima policije prethodila tuča

  • 6
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Kučevu uhapsila je M. V. (19) zbog sumnje da je nakon verbalne rasprave prebio policajce Zorana D. i Sašu T.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Petrovcu na Mlavi pokrenuo je istragu i odredio pritvor od 30 dana osumnjičenom M. V. (19) iz Ševice, zbog sumnje da je počinio dva krivična dela – nanošenje teških telesnih povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti, dok će njegovom saučesniku, 21-godišnjem mladiću, krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

Sukob se dogodio u ranim jutarnjim časovima, oko 3 sata, u nedelju 4. oktobra, ispred diskoteke u Kučevu, nakon što je došlo do masovne tuče među posetiocima diskoteke, piše TPK news.

U toku tuče neki od prisutnih krenuli su ka izlazu iz diskoteke, na samom izlazu iz diskoteke u trenutku kada su stigla dva policijska službenika Stanice policije iz Kučeva, Zoran D. i Saša T, koji su pokušali da smire situaciju, M. V. (19) i 21-godišnji mladić brutalno su nasrnuli na policajce.

Kako su ispričali očevici, M. V. je bio u vidno alkoholisanom stanju. Po izlasku iz diskoteke on se odmah zaleteo i udario jednog od policajaca u glavu koji je zadobio teške telesne povrede glave pri padu.

Nakon što je nokautirao prvog policajca, okrenuo se i počeo brutalno da pesniči u glavu i šutira, zajedno sa 21-godišnjim mladićem, i drugog policajca kome su polomili nogu.

Video: Strašni snimak tuče u Vranju: Autom oborili muškarca, pa ga udarali pendrecima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bree

    9. oktobar 2020 | 08:27

    Au, napad na pandura je nekad bilo nezamislivo... Jel se znalo sta te ceka posle

  • Zoran

    9. oktobar 2020 | 07:55

    Sada će odmah komentari protiv policije,a da je policajac odgovorio onda bi bilo prekoračenje i pogrdne reči za policajca.Umešale bi se nevladine organizacije i opozicija koji sada ćute.

  • Milica

    9. oktobar 2020 | 08:58

    Taj dečko je inače problematičan. Vozio auto bez dozvole, čim bi popio morao bi da se pobije, nema ni srednju školu. Njegov otac je nedavno odslužio kaznu što je pre par godina bacio bombu u dvorište kučevačkog predsednika suda. Sestre i majka su otišle iz njihove kuće. Možda i nije dečko kriv što je takav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA