Nova verzija ubistva: Meštani sumnjaju da se Aleksandar predozirao, a da ga je Radovan bacio u bunar

Telo Aleksandra R. pronađeno je prošle nedelje u bunaru u selu Konatice kod Obrenovca, a sumnja se da ga je ubio Radovan V.

  • 0
Bunar, Radovan Foto: Pixabay, Privatna arhiva

Radovan je živeo u selu do pre nekoliko godina, a taj Aleksandar kog su zvali Mrkela je dolazio kod njega. Radovan mu je navodno pomagao da se "izvuče iz droge", reči su meštana sela Konatice kod Obrenovca u kom je prošle nedelje, u bunaru pronađeno telo Aleksandra R., čiji je nestanak prijavljen još početkom ove godine.

Da se Aleksandrovo telo nalazi u bunaru u gotovo napuštenom delu ovog sela otkriveno je nakon što je Radovan V. zvani Raško, koji se već tri meseca nalazi u zatvoru, nekome otkrio tu tajnu, a onda je ona došla do zatvorskih čuvara i policajaca, piše Blic.

Policija se ubrzo uputila na lice mesta da proveri ovu informaciju i telo nestalog mladića zaista je pronađeno na mestu na kom je Radovan V. rekao da ga je bacio.

Meštani ovog sela poznaju oba mladića. O njima nemaju mnogo toga lepog da kažu. Dodaju da su bili problematični i da su godinama obojica koristili drogu, te da su bili problematični.

- Radovan je živeo u selu do pre četiri, pet godina. Taj Mrkela, kako su zvali Aleksandra, dolazio je kod njega i Raško mu je navodno pomagao da se izvuče iz droge. Pre da mu je pravio društvo u tom poroku - komentarišu za Blic Konatičani.

Kako kažu, Radovanova majka davno je umrla, pa su on i otac Vidoje prodali kuću i preselili se u Obrenovac.

- Otkad su se odselili, mnogo ređe smo ga viđali, mada smo čuli da je i tetku prevario, pa je ona prodala kuću, a on uzeo pare. Ali se pričalo da je pokušao i da se izvuče, da radi, ali da se na kraju, opet vratio drogi. A ako je ponovo počeo, to znači da je ponovo bio nerazdvojan sa Mrkelom - kažu Konatičani.

Međutim, pre nekoliko meseci, Radovanov otac Vidoje poznanicima je, onako usput, pomenuo da "Mrkelu juri policija i da se sklonio u Bosnu".

- Negde u to vreme Raško je uhapšen i poslat u zatvor zbog nečeg što nema veze sa Mrkelom. Ne verujemo da je on ubio Mrkelu, već da su se zajedno drogirali, ovaj se predozirao, a on uplašio i bacio telo u bunar - konstatuju njihovi poznanici.

Telo pronađenog mladića poslato je na obdukciju koja će pokazati da li je mladić ubijen ili je preminuo od predoziranja.

Video: Majci zario nož u srce, pa mirno gledao uviđaj: Izbo roditelje nakon svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA