≫ 

Uhapšeno 6 pripadnika Levijatana: Sumnja se da su pretukli muškarca zbog komentara na Fejsbuku

Svima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje prema M. B, a K. B. se tereti i za ugrožavanje sigurnosti M. B.

  • 42
Levijatan Foto: Levijatan

Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila šest pripadnika grupe Levijatan, zbog sumnje da su maltretirali i prebili oštećenog M. B. a potom ga primoravali da na Fejsbuku uputi izvinjenje ovoj grupi zbog ranije ostavljenih komentara, prenosi Tanjug.

Uhapšeni su K. B, S. N, P. M, T. Z, B. M. i L. U. Svima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje prema M. B, a K. B. se tereti i za ugrožavanje sigurnosti M.B.

Oni su danas saslušani u tužilaštvu posle čega je tužilaštvo predložilo sudu da odredi pritvor svima osim osumnjičenom S. N.

Tužilaštvo traži pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će oni ometati postupak uticanjem na svedoke, a prema K.B i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u informaciji tužilaštva objavljenoj na njegovom sajtu.

Prema navodima krivične prijave, osumnjiceni su 2. oktobra na uglu ulica Milutina Uskokovića i Koste Abraševića presreli oštećenog M.B. od koga su zahtevali da, dok ga snimaju kamerom telefona, izgovori reči koje su od njega tražili, što je M. B. odbio, prenosi tužilaštvo.

Usled jakog udarca u glavu koji mu je otvorenom šakom zadao K. B, oštećeni je pao, a ostali osumnjičeni su mu onda rukama i nogama zadali više udaraca u predelu glave i tela upućujući mu pretnje.

Dva dana kasnije, K. B. je telefonom pozvao M. B. uputivši mu različite pretnje zahtevajući od njega da na društvenoj mreži „Fejsbuk“ objavi snimak u kojem se izvinjava za komentar koji je ranije ostavio u vezi delovanja grupe Levijatan.

Video: Hapšenje jednog od nasilnika koji je tukao ljude i polupao lokal u Beton hali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    14. oktobar 2020 | 17:30

    To je besni čopor koga se treba rešiti isto kao ovih čopora pasa po ulicama. Oni su hrabri samo kada su u čoporu.

  • Kurayber

    14. oktobar 2020 | 17:29

    Satro branitelji kuca i maca.U zatvor sve i ugasiti taj lazni pokret!

  • Igor84

    14. oktobar 2020 | 17:33

    Samo ih hapsite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA