Mladić koji je izbo Milicu i Mihajla statirao u "Južnom vetru": Glumio mladog kriminalca

Devojka je zadobila teže povrede i zadržana je u bolnici

  • 5
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Milica i Mihajlo (21) ranjeni su na žurki u Kaluđerici, kada ih je, kako se sumnja, Lazar G. (21), koji se pojavljivao u popularnoj seriji "Južni vetar", izbo nožem, piše Kurir.

Krvava drama dogodila se u noći između utorka i srede u beogradskom naselju Kaluđerica i to za vreme žurke. Osumnjčeni Lazar G. je posle ranjavanja pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila na Smederevskom putu.

- Lazar je bio statista u seriji "Južni vetar". Glumio je Vušinog čoveka, koji je, inače, mafijaški lik iz crnogorske narko - bande, a glumi ga Aleksandar Gavranić. Lazar se pojavio u dve epizode popularne serije. Nije imao tekst, već je samo statirao. Glumio je mladog kriminalca, a nažalost čini se da je i u stvarnom životu krenuo tim putem - kaže izvor i nastavlja:

- Ranjeni M. K. i M. Đ. bili su na privatnoj proslavi. Lazar, koji je od ranije bio u svađi sa M. Đ., dobio je informaciju gde se on nalazi i banuo je kako bi se razračunao sa njim. Nakon što je osumnjičeni upao na žurku prvo je počeo da se svađa sa M. Đ. Potom su se i potukli. Sevale su pesnice, a onda je uhapšeni izvukao nož i prvo izbo M. Đ.

Kako piše Kurir, počela je vriska, a izbodeni je pao na kolena.

- Napadač se tada okrenuo ka devojci, koja je verovatno pokušavala da smiri sukob. Nju je ubadao kao pomahnitao, dok je ona plakala i dozivala pomoć. I on, ali i ranjeni M. Đ. poznati su policiji od ranije i imaju dosijee - kaže izvor i dodaje da je Lazar G. pobegao posle napada.

Devojka operisana i zadržana u bolnici

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, dok su povređeni mladić i devojka zbrinuti u Urgentnom centru.

- Devojka ima teške povrede, operisana je i zadržana u bolnici, dok momak ima lakše povrede i juče je pušten na kućno lečenje - dodaje izvor.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se motivi obračuna.

Video: Majci zario nož u srce, pa mirno gledao uviđaj: Izbo roditelje nakon svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donkohot

    14. oktobar 2020 | 22:13

    Zavozao se da je u južnom vetru...

  • Auspuh

    14. oktobar 2020 | 22:53

    Treba se iskakati po njemu u betonjerci čisto da se nauči razmisljati pre nego ponovi nesto slicno...

  • Beli

    15. oktobar 2020 | 06:55

    On je kriv za delo koje je počinio i naravno treba da odgovara, a kriminal krece iz serija, filmova, crtaća , previse je a ovi mladi to kopiraju i primenjuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA