≫ 

Pala kriminalna grupa: Zakopavali drogu na obeleženim mestima, kupci je vadili i ostavljali novac

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal

  • 13

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsila je osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplenila veću količnu narkotika.

U više odvojenih akcija, kao i prilikom pretresa osam stanova i četiri vozila, koje su osumnjičeni koristili, policija je pronašla oko 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina, manju količinu kokaina i oko tri kilograma smese za mešanje.

- Takođe, zaplenjeno je i oko 28.000 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i tri motorna vozila - navodi se u saopštenju MUP-a.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su R. P. (34), D. B. (31), U. D. (33), N. P. (30), S. T. (22), J. R. (35), S. Đ. (50) i M. G. (40).

Sumnja se da su oni, na teritoriji Beograda i u drugim gradovima Srbije, prodavali heroin, amfetamin i kokain, tako što su drogu zakopavali u staklenim i plastičnim posudama na unapred obeleženim mestima, gde su je kupci preuzimali i ostavljali novac.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    15. oktobar 2020 | 09:57

    Ma povatali one sitne ribe sto raznose drogu to sve klinci i narkomani!A di su velike ribe!

  • Sibin

    15. oktobar 2020 | 09:48

    Ima takvih u svakom gradu samo sto ih niko ne hapsi!!!

  • Tt

    15. oktobar 2020 | 10:33

    Propevo dobro onaj reper.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA