≫ 

Hapšenje u Temerinu i Baču: Policija u više stanova pronašla heroin, marihuanu, oružje, municiju

Uhapšena su dva Temerinca i dva meštana Bača

  • 3
Heroin Foto: Pixabay

Policija u Temerinu i Baču zaplenila je više vrsta narkotika, oružje i municiju i uhapsila Temerince D. B. (40) i DŽ. Š. (47), dok će protiv još dvojice meštana Bača od 30 i 28 godina, podneti krivične prijave.

U saopštenju novosadske policije precizira se da se D. B. i DŽ. Š. sumnjiče za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv Bačana prijava biti podneta za isto krivično delo, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana u Temerinu, u kome neprijavljeno boravi D. B., policija je pronašla ukupno 33,64 grama amfetamina, 150 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manju količinu heroina i marihuane i opremu za razmeravanje narkotika.

Kod DŽ. Š., koji je zatečen u tom stanu kako konzumira drogu, policija je pronašla 32 paketića heroina, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu MUP-a.

D. B., kome se na teret stavlja i krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 sati i biće priveden Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Za DŽ. Š. je bila raspisana sudska poternica pa je sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu.

U Baču je policija u stanu dvojice pomenutih meštana pronašla oko 58 grama amfetamina, 11,60 grama marihuane, 372 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, gasni pištolj i ukupno 40 metaka.

Video: Brutalno hapšenje kriminalne grupe i zaplena veće količine narkotika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daleko je sunce

    17. oktobar 2020 | 23:08

    Ima lokalni diler u Backom Jarku koga stiti policija , kad god su racije on nekako izbegne hapsenje! Sve se zna i dalje niko ne reaguje godinama je tako! Za vreme korone je okupljao ekipu Cg tablice, Ns,So, Bg sve crna vozila zatameljna stakla , zna policja sve samo prima mito i on je na slobodi a deca se truju.

  • djordje

    17. oktobar 2020 | 23:12

    Dal je realno da je usla svuda droga i tako mala mesta ? Uzas da vlast ne preduzima ozbiljne korake da suzbije narkodilere .... verovatno su debelo potplaceni da ne rade nista!

  • Mitologija

    17. oktobar 2020 | 23:14

    Pa sta je cudno policij ih pusta da diluju a oni pevaju za njih kad treba i rade "pod kontrolom" i kao svi mirni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA