U autobusu pukao vazdušni jastuk i katapultirao putnika: Muškarac teško povređen, upućen u KC Niš

Njegova supruga zadobila lakše telesne povrede

  • 2
Autobus, autoput, putovanje autobusom, ekskurzija

Foto: Shutterstock

Putnik u autobusu Z. S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je večeras povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk u vozilu pukao i podigao sedište, a lakše je povređena njegova supruga stara 54 godine, potvrđeno je u dve leskovačke zdravstvene ustanove.

- Muškarac kojeg je dovela hitna pomoć imao je prelom grkljana i nije disao. Uspeli smo da ga intubiramo i reanimiramo i odmah uputimo u Klinički centar Niš - kazao je načelnik urgetnog centra Opšte bolnice u Leskovcu Milan Stojković.

Za sada je nepoznato kojim se autobusom vozio ovaj bračni par, ali je izvesno da se nezgoda dogodila oko 18 sati pored hipermarketa u Leskovcu.

- Naša ekipa je za četiri minuta stigla, odmah preuzela povređenog i prebacila u urgentni centar, a usput smo pružali neophodnu pomoć - kazao je Beti jedan medicinski tehničar iz ekipe hitne pomoći koja je bila na terenu, prenosi Kurir.

On je dodao da je muškarac grlom udario u sedište, mada je njegova supruga, koja je povredila nos, ispričala pojedinim zdravstvenim radnicima da je Z. S. zajedno sa sedištem odleteo do krova autobusa i povredio se pri padu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.

    22. oktobar 2020 | 00:48

    Hahaha za sad se ne zna koji je autobus bio?🤔ne to je bio leteci tanjir😀Brzo ozdravljenje čoveku a kad se oporavi debelu ostetu da uzme po evropskim standardima posto smo mi najaca privreda u evropi!!!

  • Marcit

    22. oktobar 2020 | 06:56

    Tragedija i covek vise nije nigde siguran, za ovakvu varijantu povrede prvi put cujem. Zapravo, ja sam htela da cestitam ekipi prve ponoci iz Leskovac na fenomenalnim poduhvatu i spasavanju zivota povredjenog coveka, svaka vam cast na brzoj i pravilnoj reakciji. Lep pozdrav ekipo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA