Sutra sahrana dečaka iz Niša, koji je umro na ulici bežeći od čoveka s nožem

Kako je navedeno u smrtovnici, opelo će biti održano u 13.30 sati u crkvi Časnog Krsta

  • 1
Umrlica dečak

Foto: D. K.

Šesnaestogodišnji Nišlija A. Ć, koji je u subotu preminuo na ulici bežeći od za sada nepoznatog mladića, biće sahranjen u sutra na niškom Novom groblju.

Kako je navedeno u smrtovnici, opelo će biti održano u 13.30 sati u crkvi Časnog Krsta, a sahrana je zakazana za 14 sati.

Obdukcija njegovog tela, koju je naložilo Više javno tužilaštvo, obavljena je danas u Zavodu za sudsku medicinu. Sudsko-medicinski nalaz biće prosleđen ovoj pravosudnoj instituciji, i njegova sadržina nije dostupna javnosti. Međutim, kako saznajemo, ustanovljeno je da dečakova smrt nije posledica fizičkog nasilja jer na telu nisu pronađene bilo kakve povrede.

Da podsetimo, tinejdžer se sa društvom vraćao iz parka Čair kada su sreli za sada nepoznatog mladića. Deca su se smejala što je nepoznati protumačio kao posmevanje na njegov račun pa im se obratio. A.Ć se vratio do njega da bi mu objasnio da šala nije bila njemu namenjena, da bi iznenada počeo da trči vičući

drugu i drugarici: "Bežite, ima nož".

Uspeo je da pretrči jedva stotinak metara pre nego što se srušio bez svesti.

Njegova drugarica E. S. posvedočila je da ga je čula kako kaže: "Stanite", pre nego što se srušio.

- Mislila sad se šali sa nama jer takav je bio, voleo je da pravi viceve. Prišla sam mu i počela da ga šamaram, smatrajući da će prestati sa šalom jer će ga zaboleti. Nisam ni slutila da je mrtav. Prišli su nam neki momci koji su tu slučajno prošli, pozvali su Hitnu pomoć ali je za njega bilo kasno - kazala je tinejdžerka.

Hitna pomoć je na licu mesta dečaku dala četiri bočice adrenalina i reanimirala ga sve dok ga nisu preuzeli lekari Dečje interne klinike, ali uprkos svemu nije mu bilo spasa.

Kako saznajemo, radi se na utvrđivanju identiteta mladića koga su tinejdžeri sreli kobne večeri. U tom cilju, biće pregledani snimci nadzornih kamera sa objekata u ulicama kojom su se tinejdžeri kretali. Drugovi A. Ć. su posvedočili, da ih mladić od koga su pobegli, nije jurio.

Video: Na ovom mestu se 15-godišnjak srušio i preminuo na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA