≫ 

6 potresnih čitulja ubijenom Šarcu: "Naša ljubav je jača i od smrti, znamo da si i sad sa nama"

Šarac će biti sahranjen u četvrtak na Topčiderskom groblju

  • 8
Aleksandar Šarac, čitulje

Printskrin: Novosti

Aleksandar Šarac (35), u kog je pucano 17. oktobra u Tržnom centru "Ušće", a koji je preminuo u ponedeljak u Urgentnom centru, biće sahranjen sutra. On će počivati na Topčidreskom groblju, gde će se rodbina i prijatelji od njega oprostiti u 13 sati.

Stranice sa čituljama danas su ispunjene oprištajnim porukama. Od njega su se na ovaj način oprostili majka, supruga, sin, očuh, tašta rodbina i prijatelji.

 - Mi smo mnogo ponosni tobom, tvojom ljubavlju koju si nam neizmerno pokazivao. Naša ljubav je jača i od smrti. Zauvek ćeš ostati u našim srcima i znamo da si i sada tu s nama - stoji u čitulji njegove supruge Sanje i sina Matije.

Majka Duda i očuh Raša poručili su da je otišao telom, ali ne i dušom:

- Sine jedini, ljubavi moja, prerano si otišao telom, ali dušom si uvek uz nas bio i bićeš. Majka će i gore u raju da te čuva, kao što ćeš čuvati i ti nas. Ljubavi naša veća od života.

Tašta Zlata mu se zahvalila što je njenu ćerku učinio najsrećnijom i najvoljenijom ženom:

- Bio si otac za primer. Borio si se sam kroz život za svoju porodicu i svog sina.

U zajedničkoj čitulji koju su dali majka Dušica, supruga Sanja, sin Matija, očuh Raša, tašta Zlata, šurak Nenad, rodbina i prijatelji poručuju se da znaju da on brine o njima i sada.

- Voljeni naš, sunce naše žarko, uzdanice i zaštitniče svoje porodice, znamo da brineš za nas iz raja, kao što ćemo i mi brinuti za tebe i tvoj nasmejan lik večno nositi u srcu, duši i mislima.

Šarac je bio navodni pripadnik bande Pink panter, kom je nepoznati napadač ispalio dva hica u glavu. Lekari su mu se 10 dana borili za život.

Napadač je, kako smo već objavili, znao da Šarac nosi pancir, pa mu je prišao sa leđa i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu.

Šarac se svojim blindiranim "mercedesom" dovezao u tržni centar, kako to inače radi.

- Vozilo je parkirao na mestu za invalide i ušao u zgradu. Posle nekoliko časova se vratio u garažu i krenuo ka svojim kolima. Napadač mu je tada prišao i s leđa mu ispalio dva hica u glavu - rekao je izvor.

Čim je Šarac pao, ubica je verovatno pomislio da je meta likvidirana.

- Zatim je lagano potrčao ka izlazu iz garaže. U međuvremenu je bacio pištolj "brauning", koji je imao prigušivač. On je potom pobegao u pravcu Save ka Brankovom mostu, gde ga je najverovatnije u kolima čekao saučesnik - dodao je izvor.

Tri dana kasnije napadač je identifikovan kao L. I. (23) i uhapšen.

Video: Uznemirujući snimci s mesta gde je upucan Šarac

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    28. oktobar 2020 | 09:51

    Parkirao blindirani mercedes na mestu za invalide. Sve rečeno o njemu....

  • Pax

    28. oktobar 2020 | 08:15

    Evo potresen sam...

  • Rade

    28. oktobar 2020 | 08:03

    Neka mu je laka zemlja ali nije bio na pravom životnom putu. Poraz roditelja i njegove okoline. Počivaj u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA