≫ 

Zaklao nevenčanu ženu Nadu nožem od 18 centimetra: Osuđen Milan iz Čortanovaca na 20 godina zatvora

Kobne večeri, Milan i Nada su bili kod prijatelja, gde je on dosta pio

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik, Mrtvo telo, leš, mrtva žena

Foto-ilustracija: Shutterstock

Milan Trbojević (57) iz Inđije osuđen je U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici na 20 godina zatvorske kazne i obaveznu meru lečenja od alkohola, zbog ubistva nevenčane supruge Nade Đukić (58) iz Čortanovaca.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Vlade Grbića Junaka, 8. marta prošle godine. Trbojević je posle svađe, u alkoholisanom stanju, nožem dužine sečiva 18 centimetara ubo u desnu stranu vrata Nadu. Nakon toga je žena veoma brzo podlegla povredama, pišu Novosti.

Tokom suđenja, kako je obrazloženo u presudi, dokazano je da je Đukićeva često trpela nasilje od strane nevenčanog supruga.

- Glava joj je često bila u modricama, a jednom je upala u našu kuću sva raščerupana i isprebijana. Milan je bio ljubomoran, mislio je da ga ona vara sa drugim muškarcima, svašta joj je govorio, vređao kako je sahranila dva muža a da njega neće - rekao je jedan od svedoka.

Kobne večeri, Milan i Nada su bili kod prijatelja, gde je on dosta pio. Tada je između njih došlo do svađe. Nada je tad odlučila da krene kući, do koje ju je dovezao Dragan J, koji se posle nekog vremena vratio da vidi da li je i Milan bezbedno stigao s obzirom na to da je pijan.

- Sumnjajući da ga žena već vara sa njim, Milan je napao Dragana. Kada je čula prepirku, Nada je izašla da vidi šta se dešava, ali je prijatelj seo u kola i pobegao, a ona je nastavila raspravu sa Milanom - kaže izvor koji je vodio istragu, dodajući da je u tom trenutku Milan izvukao nož i zario ga ženi u vrat.

Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA