Na suđenju Jovanici Transici čitane poruke koje je slala žrtvi: Mene mrziš i prezireš jer nisam žena

Optuženi i žrtva navodno su bili u ljubavnoj vezi

  • 6
Jovana ili Goran Abdulov, Marko Radović

Goran Abdulov i Marko Radović Foto: Privatna arhiva, Facebook/Marko Radović

Suđenje tranvestitu Goranu Abdulovu (34), koji je optužen da je u julu 2018. godine nasmrt izbo studenta Marka Radovića (24) u Zemunu, nastavljeno je u sredu u Višem sudu u Beogradu. Na suđenju su čitane SMS poruke u kojima Abdulov moli ubijenog da se vide i da imaju seksualni odnos.

- Mene mrziš i prezireš jer nisam žena. Samo ti mene kuliraj i izbegavaj, pripremi se, tražiću ti seks 24 sata, jer si me iskoristio. Nezahvlano zlo. I sam znaš da bih za tebe sve uradila. Samo taj seks da mi pružiš - neke su od poruka koje je Abdulov, koji se predstavljao na mrežama kao Jovanica Transica, slao studentu.

U drugim porukama optuženi žrtvu optužuje za nasilje, pa mu piše: "Juče si me uhvatio za gušu i izbacio, imaš devojku, znam.", piše Kurir.

Podsetimo, optuženi i žrtva navodno su bili u ljubavnoj vezi, a tokom iznošenja odbrane Abdulov je izjavio da je Radovića ubio u samoodbrani.

Video: Ispovest majke transrodnog ubice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    29. oktobar 2020 | 00:42

    Kakvoj jovanici covek se zove goran u sta god da se maskirao. Sad ja da setam sa maskom trampa okolo i govorim da se osecam kao tramp stavili bi me u ludnicu, a ovo je kao ok!? Jos povladjujete njegovim psihozama i nazivate ga jovanica 😳

  • Pravda?

    29. oktobar 2020 | 02:10

    A kako je majci žrtve i da li ona može da priča kako joj je bez sina? Njen je pod zemljom.

  • sasa

    29. oktobar 2020 | 06:47

    kakvo je to sudjenje ? imas li ti bate dokaza da je on izbo njega? prilozi dokaze , osudi zlocinca , ne sudi se za proganjanje pa da se citaju poruke. ako imas dokaze - poruke su nepotrebne ako nemas - poruke nisu dokaz da je on ubica, ovakve ne. nase sudstvo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA