≫ 

Palo 9 članova narko-bande sa juga Srbije: Zaplenjeno 3,5 kilograma marihuane

Oni su u dužem vremenskom periodu distribuirali marihuanu, čime su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

  • 1
Marihuana, hapsenje, lisice Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak, MUP

U Nišu i okolnim selima uhapšena je grupa od osam osumnjičenih su u dužem vremenskom periodu distribuirali marihuanu, putem organizovane preže preprodavaca i posrednika.

U saopštenju niškog Višeg javnog tužilaštva precizira se da su uhapšeni N. S, M. S, M. S, D. A. i S. N. iz Niša, kao i N. C. iz sela Krušce kojima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nišlija D. A. pored ovog dela tereti se i za krivično delo nedozvoljeno držanje 42 metka koji su pronađeni pretresom njegovog stana.

Uhapšen je i M. M. iz sela Malošište, kao i M. K. iz Niša koji se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Svima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu odredeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti saslušani u tužilaštvu, precizira se u saopštenju koje je objavljeno na sajtu tužilaštva.

Akcija hapšenja sprovedena je saradnjom Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Uprave kriminalisticke policije MUP-a i Policijskih uprava u Nišu, Prokuplju i Zaječaru.

Video: Pala kriminalna grupa iz Srbije: Poslastičari uhapšeni u Španiji zbog 560kg kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KV

    4. novembar 2020 | 19:18

    Preventiva je ubediti ljude da ne konzumiraju a ne hapšenje dilera ili zabraniti i konzumiranje i distribuciju,uspesi su veoma mali takvom politikom svuda u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA