Epilog tuče u Begeču: Mladići završili u pritvoru, jedan u bolnici, a prvo tvrdili da su napadnuti

Po dolasku policije mladići su prvo rekli da ih je napala nepoznata osoba, ali je policija ustanovila da se to nije dogodilo

  • 1
Ubadanje nozem Foto: Shutterstock

Jedan mladić uboden je u nogu tokom tuče u dvorištu jedne osnovne škole u Begeču, u četvrtak uveče, saznaje 021.rs.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da su po pozivu policije intervenisali kod škole, a da povređeni mladić nije zadobio ozbiljnije povrede.

U policiji se saznaje da je došlo do tuče trojice mladića, od kojih su dvojica napala jednog i u tom sukobu jedan od njih je uboden nožem.

U saopštenju MUP-a se kaže da su uhapšeni N. L. (20) i O. R. (18) zbog sumnje da su učinili krivično delo laka telesna povreda. Sumnja se da su u četvrtak, oko 19 sati, u dvorištu škole tukli devetnaestogodišnjeg Futožanina i uboli ga nožem u nogu, nanevši mu lake povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, učesnici tuče bili su pod uticajem alkohola. Po dolasku policije, prvo su rekli da ih je napala nepoznata osoba, ali je policija ustanovila da se to nije dogodilo.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanste

    6. novembar 2020 | 14:15

    Nisam ni znao da u begeču postoje više škole osim jedne osnovne he he he 🤣🤣😜👻🖕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA