Novosađani se tukli zbog devojke, batine dobili i jedan i drugi, pa objica uhapšeni

Sumnja se da su se ova dvojica Novosađana fizički sukobila i da je D. K. naneo S. V. teške telesne povrede, dok je S. V. njega lakše povredio

  • 1
Tuča, ljudi, pesnice

Foto: Shutterstock

Novosadska policija uhapsila je D. K. (38), zbog sumnje da je učinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede i S. V. (48), zbog sumnje da je učinio krivično delo nanošenje lake telesne povrede.

Incident se dogodio danas oko 11 časova, u Novom Sadu. Sumnja se da su se ova dva Novosađanina fizički sukobila, te da je D. K. naneo S. V. teške telesne povrede, dok je S. V. njega lakše povredio, navodi Blic.

Obojica su zadržana do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

"U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primljen je pacijent S. V. (48) sa povredama glave i krvnim podlivima u predelu glave i lica. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike i opservacije, stabilnog zdravstvenog stanja pušten na dalje kućno lečenje. Takođe, primljen je i pacijent D. K. (38) sa posekotinama u predelu glave i podlaktice. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i hirurške obrade rane stabilnog zdravstvenog stanja pušten na delje kućno lečenje", saopštila je PR služba Vojvodine.

Kako se nezvanično saznaje, do tuče je došlo zbog devojke, a D. K. je S. V. povrede po glavi naneo nožem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA