≫ 

Veselili se cele noći u kafani u Borči, onda pred zoru počeo haos: Vlasnik pucao da prekine tuču

Vlasnik kafane je pucao u plafon da bi smirio sukob

  • 13
Policija, Svetla, Rotacija Foto: PIxabay.com

Više od 20 osoba učestvovalo je u tuči koja se dogodila u kafani u Borči u Beogradu, u noći između subote i nedelje, a vlasnik je uhapšen zbog sumnje da je pucao u plafon.

Tuča se dogodila u nedelju rano ujutru, iako je ugostiteljskim objektima zabranjen rad nakon 23 sata zbog korona virusa.

- Gosti koji su se cele noći nalazili u kafani i veselili, iako je to zabranjeno zbog mera u borbi s koronom, pred zoru su se posvađali i počeli da se tuku. Navodno su čak izlazili i ispred kafane na Zrenjaninskom putu. Nije se znalo ko koga bije. Vlasnik kafane je, da bi smirio goste, potegao pištolj i pucao u plafon, a posle toga pobegao. Komšije su pozvale policiju - priča izvor "Kurira".

Mladić koji je pucao ubrzo je pronađen.

- Policija ga je privela na razgovor, a forenzičari su našli čauru u kafani. Utvrđeno je i da je pištolj nelegalno posedovao - kaže izvor.

Kako navode komšije, probudile su ih policijske sirene.

- Bilo je više automobila, džipovi interventne jedinice i forenzičari. Pred zoru se čula galama i pucanj, a niko nije teže povređen - rekle su komšije.

Video: Pobili se u kineskom restoranu pa se unakazili vrelom supom: Svađa zbog WC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NAZALOST

    15. novembar 2020 | 22:43

    Vlasnik ce podmiti sudiju gurnuti mu neku lovu u djep i nastaviti da radi,iako su na snazi zabrane rada posle 21 sat zbog virusa. Ovo je zemlja Srbija i sve je moguce cak i nemoguce. STRASNO!!!

  • hm

    15. novembar 2020 | 22:48

    Divljastvo sa svih strana

  • R

    15. novembar 2020 | 22:47

    Verovatno su kontrolisani,i zatvorili su na vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA