≫ 

Policija traga za muškarcem iz Brusa, nastavnikom muzike koji je zbog pedofilije bio u pritvoru

Supruga osumnjičenog prijavila je njegov nestanak policiji u ponedeljak uveče

  • 0
Čovek, silueta, prazna ulica Foto: Tanjug/AP

Policija traga za poznatim frulašem Milutinom C. (64), koji je pušten iz pritvora koji mu je određen zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje nad detetom, potvrđeno je Telegrafu.

- Sinoć je prijavljen nestanak 64-godišnjeg muškarca iz Brusa. Policija je organizovala pretragu terena. Za njim se još uvek traga, tako da će to biti nastavljeno i sutra - rečeno je Telegrafu.

Supruga osumnjičenog prijavila je njegov nestanak policiji u ponedeljak uveče, potvrđeno je Novostima iz više izvora.

Osumnjičeni je, negirao krivicu nakon saslušanja i odbacio tvrdnje da je na privatnom času frule, dodirivao u predelu grudi desetogodišnju učenicu.

Iako optužni predlog još uvek nije podnet, Osnovno javno tužilaštvu u Brusu intenzivno radi na slučaju. Prethodno su pored osumnjičenog i devojčice, saslušani i svedoci, i sud je doneo odluku o puštanju iz pritvora dok traje istraga.

Ostavio pismo?

- Supruga je, međutim, prijavila policiji nestanak u ponedeljak uveče, ispričala da je njen muž otišao i ostavio neko pismo - navodi nezvanično izvor. -Ranije je i iskaz dala i devojčica, a stručnjaci Centra za socijalni rad su bili mišljenja da je verodostojna.

Ceo slučaj prijavila je majka devojčice (identitet poznat redakciji), kada joj je ćerka ispričala za događa,koji se, navodno dogodio u kući osumnjičenog dok su bili sami.

U međuvremenu, na društvenim mrežama proširile su se poruke sumnje da devojčica nije jedina sa lošim iskustvom.

U neke od objava mediji su imali uvid i u njima se između ostalog spominje i "neprijatna situacija u njegovoj kući", kao i navodni voajerizam.

Milutin C. je sve do hapšenja bio jedan od najprisutnijih umetnika u lokalnim medijima. Afirmisao se kao osnivač Kulturno-umetničkog društva “Kopaonička frula",slikar, freskopisac, duborezac i pedagog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA