≫ 

Devojka iz Brusa pred sudom priznala da je ubila svoju bebu: U kesi od praška je odnela na deponiju

Objasnila da je trudnoću krila zbog osude sredine, pošto sa ocem bebe nije ostala u vezi

  • 7
beba ruke, rucice, mrtva beba Foto-ilustracija: pixabay.com

J. Đ. (21) optužena da je u aprilu posle porođaja ubila svoju bebu, juče je na suđenju pred Osnovnim sudom u Brusu priznala da je ovo uradila, navodno, jer je bila u postporođajnoj depresiji, piše Kurir.

Podsetimo, devojka iz okoline Brusa uhapšena je krajem aprila kada se javila lekaru zbog krvarenja. Iako je utvrđeno da se porodila, ona je to negirala, ali su policajci na smetlištu blizu njene kuće otrkili leš novorođenčeta.

- Ona je u istrazi već priznala da je ubila bebu, a na suđenju je rekla da joj je izuzetno teško da ponovo govori o tome i da se ne oseća dobro, pa da će ostati pri iskazu koji je dala tužiocu. Objasnila je da je dete rodila u kupatilu, umotala ga u peškir, pa potom stavila u kesu od praška i odnela na deponiju, a da je beba umrla dok ju je stavljala u kesu - rekao je naš izvor:

- Devojka je objasnila da je trudnoću krila zbog osude sredine, pošto sa ocem bebe nije ostala u vezi. Tužilaštvo je zatražilo 18 meseci zatvora za devojku, a kako je njenim svedočenjem okončan ovaj postupak, veruje se da će uskoro biti doneta presuda - dodao je sagovornik Kurira.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar1

    18. novembar 2020 | 08:31

    Hde ce ti dusa majku ti...

  • 😒

    18. novembar 2020 | 08:55

    Kad sam ostala treci put trudna, muzem svojim, vecinom su me osudjivali sta ce mi trece dijete, sad uzivam svojom djecicom a takvih dusebriznika se odrekla. Zeno , da si sacuvala svoje djete pa narod nista drugo ne zna nek pricati i osudjivati

  • Realan

    18. novembar 2020 | 09:12

    Strasno i da dobije samo 18 meseci što je ubila dete,Koliko parova u Srbiji ne mogu da imaju dece što je nisi ostavila ispred crkve neke ne bi snosila nikakve posledice a beba bi usrećila neke druge kad vec tebe nije.Dao bih ti 50 godina robije za ovo što si uradila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA