≫ 

Pijani gost koji je napao inspektorku u Žablju je direktor poznate firme, žalio se na pritvor

Osumnjičenom je određen pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti

  • 4
mamurluk, alkohol, pijanac Pixabay.com

Muškarac koji je prošle nedelje napao sanitarnu inspektorku, tokom kontrole primene epidemioloških mera u Žablju, radi suzbijanjua korona virusa je direktor poznate strane kompanije, L. L. (40), saznaje "Telegraf".

- U alkoholisanom stanju on je u jednom od žabljačkih kafića inspektorki prvo oteo dokumentaciju, ali se tu nije zaustavio već je u napadu besa isčupao i saobraćajne tablice sa službenog automobila - kaže izvor "Telegrafa".

Zbog ovog napada na inspektorku, njemu je prošle nedelje određen pritvor.

- Osumnjičenom je određen pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti - kazali su nam u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

Međutim, to rešenje je trenutno pod žalbom.

- Branilac je podneo žalbu Vanraspravnom veću suda i čeka se odluka - kazali su nam u Sudu i dodali da za sada postoji osnovana sumnja da je počinjeno delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avram

    25. novembar 2020 | 18:09

    A ovoga ce sigurno da oslobode , da je neka sirotinja drzali bi ga u pritvoru minimum 30 dana .

  • 7890

    25. novembar 2020 | 17:18

    Dišo, zaboravi alkohol, ne ruši ugled ni svoj ni firmin.

  • raca

    26. novembar 2020 | 07:24

    Sad lepo neko da objasni narodu ako taj bude oslobodjen krivvice šta dalje , ko će naterati inspekciju da udje negde i radi svoj poso,kakav bre branioc toga u zatvor pa naplatiti pretrpljeni strah , pa sve ostalo u bajbokanu i mirna bačka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA