Muškarcu iz Loznice se ubio sin, on pretio policajcu da će presuditi njemu jer mu je ugatao dete

Tokom privođenja u Policijsku stanicu Loznica, u prisustvu advokata koji ga je smirivao, izražavao je gnev, mržnju i agresivnost prema policajcu kome je pretio

  • 5
Tuča, pesnica, napad Foto: Pixabay

Loznička policija je odredila policijsko zadržavanje do 48 časova M. P. (55) iz Lešnice zbog sumnje da je pretio policajcu R. C. da će ubiti njega i njegove najbliže - saznaju „Novosti“ u policiji.

Posle privođenja u policijsku stanicu, M.P.(55) je odveden u bolnicu na pregled. Osumnjičeni će biti doveden kod dežurnog tužioca, a onda će sudija za predhodni postupak da odluči da li će da mu odredi pritvor, eventualno upućivanje na lečenje, ili će predmet da ide u takozvanu redovnu proceduru.

Nekoliko dana ranije, sin osumnjičenog se ubio u porodičnoj kući. Zvanično još nema reči o motivima zbog kojih se mladić, koji nikad nije bio konfliktan, odlučio na taj korak.

M.P. je, ni manje ni više, jednog od najiskusnijih policajaca u kraju, koga zna od malih nogu i koga je dugo poštovao, otpužio da mu je ugatao da izgubi sina! To mu je rekao pozvaši ga telefonom, što je čula i supruga policajca, inače psiholog.

Tokom privođenja u Policijsku stanicu Loznica, u prisustvu advokata koji ga je smirivao, izražavao je gnev, mržnju i agresivnost prema policajcu kome je pretio.

I ranije, kako saznaju Novosti, osumnjičeni se žalio kako mu, navodno neki „nameštaju“ uz pomoć vračara i gatara, pa mu posao, inače trgovina, ne idu kako bi on želeo.

Ovo je, nažalost, samo jedan u nizu primera kako dolazi do teških sukoba među ljudima, kada idu da traže pomoć „više sile”.

Izvesni gatar iz okoline Bijeljine nedavno je „zavio u crno“ zaseok u selu Runjanima, kod Loznice. Meštane, inače rođake, koji su bili primer najsložnijih i najsolidarnijih ljudi, učinio je najvećim neprijateljima, zbog čega je izgubljen jedan ljudski život. Varao je mesecima i obrazovane ljude. Neki su tražili da im kaže ko im je ukrao bebu, neki tražili pomoć za obolele, za sukobe u užoj i široj porodici, kao i za posao. Žalosno je što je među onima koji su mu se obratilo bilo i policajaca!

Što je najgore, ovaj prevarant je uspeo da nastavi gatanje, mada je opšte poznato da je raznim prevarama i podvalama prevario ljude za više o milion evra, zbog čega je odležao i višegodišnju robiju.

U obližnjoj Pocerini gatar slično čini i govori ljudima ko im namešta i vrača, optužujući tako nevine ljude iz njihovog okruženja. Nesrećni ljudi, posebno neobrazovani, padaju u zamke, pa ionako teške muke dodatno komplikuju. Jedan od „pacijenata“ je, iz čista mira, izudarao devojku, smatrajući da mu ona podmeće čini...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    26. novembar 2020 | 09:55

    Bol za izgubljenim detetom pomuti razum

  • LO

    26. novembar 2020 | 09:42

    Nikako ljudi da izađu iz primitivnosti i zaostalosti,paganstvo i vera ih stegla a prodor nauke usporen,valjda će se nekada i nešto promeniti.

  • Gospode, pomiluj!

    26. novembar 2020 | 11:30

    U mom komsiluku se razbolela od sizofrenije devojcica od 15 godina, kcerka tatinog kolege, prosvetnog radnika. Majka devojcice je isla kod vracare, koja joj je rekla da su za sve krive dve zene iz komsiluka, majka i kcerka, koje su navodno mesale krv i dlaku od crnih macaka i ubacivale im u kucu. Jedine koje se uklapamo u taj opis smo moja majka i ja, jer imamo crnog macka. Na pijaci u selu, zena tatinog kolege je mojoj mami, pred svedocima i u lice rekla da smo mi krive za bolest njenog deteta. Moja majka zamalo nije umrla! Nepravda je utoliko veca sto smo mi godinama pomagali porodici tatinog kolege, jer mu zena ne radi, a ima 4 dece. Kasnije je ova nesrecna majka nabedjivala svakog ko im udje u dvoriste da im radi o glavi: seosku uciteljicu, koja je ucila devojcicu, komsinicu preko puta, koju su ona i kcerka napale nozem, cak i rodjenu sestru... Gatare i vracare unose zlu krv u lakoverni narod, one su zlo protiv koga se treba boriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA