≫ 

On je osumnjičen da je mučki ubio dedu, a njegov stric zvani "Hitler" hajdučio je po Suvoj planini

Pošto je odužio dug društu, stric Saša se smirio i više nije dolazio u sukob sa zakonom

  • 1
Nasilje, deda Foto: Shutterstock

Miljan J. (22) koji je uhapšen zbog ubistva devedesettrogodišnjeg Save K. poznat je organima gonjenja po krađama i nasilničkim ispadima. Međutim, kako saznajemo, Miljan nije prvi iz ove porodice koji se ozbiljno sukobio sa zakonom. Kako saznajemo, njegov strica Saša J. zvani Hitler je pre dvadesetak godina zadao veliku glavobolju policiji, jer je sa jednim ortakom, "hajdučio" po Suvoj planini.

- On se sa jednim prijateljem bukvalno odmetnuo u planinu, odakle su odlazili u pljačkaške pohode u Belu Palanku, Leskovac i Niš. Obijali su vikendice, u jednoj su našli lovačku pušku koju su koristili za razbojničke napade. Teretili su se za više od 50 krivičnih dela, i dugo su uspevali da izmaknu hapšenju. Za njima su u više navrata organizovane potere, ali su oni koristili dobro poznavanje tog terena i dugo izmicali policiji – navode naši sagovornici upoznati sa ovim događajima.

Hajdučki pir se na kraju kobno završio za jednog od razbojnika.

- Saša je uhapšen, a njegov ortak je u nameri da izbegne zatvor, izvršio samoubistvo – kažu naši sagovornici.

Prema rečima meštana, nakon što je odužio dug društu, Saša se smirio i više nije dolazio u sukob sa zakonom.

Pili, posvađali se, pa pretukao čoveka

Podsetimo, prema prvim informacijama, osumnjičeni i žrtva su u subotu uveče bili zajedno i pili su alkohol. Prema rečima našeg izvora, nesrećni starac je rekao Miljanu J. da zna da mu je on i ranije krao alat. Tad je izbila svađa i osumnjičeni je pretukao žrtvu nasmrt.

Prema našim saznanjima, osumnjičeni je zatim žrtvi skinuo odeću i odneo je u svoju kuću. Zatim ju je spalio u peći. Svoju odeću je oprao.

Ubijeni čovek je inače imao kameru u kući jer je imao radionicu, odakle su ranije lopovi odnosili alat.

Video: Zastrašujuć prizor: Pljačkao i tukao nemoćnog starca (83), stiže ga kazna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultras

    1. decembar 2020 | 07:50

    Neradnik ubio radnika koji je radio,sticao ceo život i gradio ovu propalu državu...još mu ukrade alat,oskrnavi njegovo vlasništvo....da je pravde,sad bi neradnika trebalo dokrajčiti tim alatom jer ionako nema nikakve joristi od njega,trošiće vazduh samo i hranu koju su proizveli radnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA