≫ 

Pritvor za Miljana, sumnja se da je mučki ubio komšiju: Preti mu doživotna robija

Miljan J. se tereti da je ubio Savu Krstića (93), čije je telo juče pronašla policija u lokvi krvi

  • 18
Ubica, Vladicin han, deda, Miljan Jovanović Foto: Facebook

Više javno tužilaštvo u Nišu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog Miljana J. (22) iz Donjeg Dušnika zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

- Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je protiv okrivljenog odredio pritvor do 30 dana, kako bi se sprečilo da utiče na svedoke koje je tokom istrage potrebno ispitati, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo, kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret, čije je izvršenje dovelo do uznemirenja javnosti – saopštio je večeras Borislav Radonjić, portparol VJT.

Miljan J. se tereti da je u njegovoj kući ubio devedesettrogodišnjeg Savu Krstića čije je telo juče pronašla policija u lokvi krvi. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je starac imao pristojnu penziju i ušteđevinu.

Prema rečima Gordane Cvetanović, ćerke žrtve, starac je i ranije bio meta kradljivaca koji su mu iz kuće iznosili stvari, a jednom prilikom ukrali su mu ušteđevinu od 100.000 dinara.

Za teško ubistvo propisana je kazna zatvora od deset godina do doživotne robije.

Video: Ovo je mesto na kom je ubijen deka Sava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    1. decembar 2020 | 21:54

    Ubije starca 93 I dobije dozivotnu, kakav pacenik, ako I treba.

  • Chester84

    1. decembar 2020 | 23:36

    Dozivotna kazna za monstruma!

  • Shone

    1. decembar 2020 | 23:06

    Potukli su se jer mu starac rekao da zna da mu je on krao iz radionice alat posto ga je snimao kamerom za nadzor. Eto sad je izgubio mladost i svoj zivot zbog coveka koji je bio na kraju svog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA