≫ 

BMW je kao metak jurio Ibarskom: Ovo su bile poslednje sekunde četvoro mladih stradalih u "dačiji"

 ≫ 

Pogledajte video snimak strašne nesreće u Županjcu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • brzina

    04. decembar 2020 | 12:34

    vozač dačije je sigurno pogledao u desno i primetio svetla da se auto približava, međutim nije dovoljno obratio pažnju da se auto koji se kreće putem sa prvenstvom prolaza kreće veoma velikom brzinom. Umesto da potvrdnim pogledom u taj isti auto, pogotovo jer je noć i svetla varaju kojom se brzinom auto približava, on zbog loše procene izlazi na glavni put. BMW ako se kretao brzinom 120km/h to je oko 230metara za oko11sekundi, a da se kretao 50km/h 90m za oko 11sekundi... ZAKLJUCAK: prilaženje raskrsnici, pogled u levo i desno i procena da li je bezbedno da se izađe na glavni put traje oko 10 sekundi. Vozač Dačije bi bolje primetio BMW na 90 m nego na 230m i mislio je da je daleko ne računajući na njegovu veoma veliku brzinu vozač bmw-a je ne prilagođenom brzinom izazvao saobraćajnu nesreću

  • o

    04. decembar 2020 | 07:48

    Ne Krivimo Marke Auta nego Bahate Vozaće.Svi su Više ljuti na Bmw nego na Vozača.Sve te Ludake Treba Strogo Kazniti.Bog Da Prosti Duše Stradalim.

  • Vaks

    03. decembar 2020 | 20:14

    Sličan udes kao i onaj u Novom Sadu, sličan broj poginulih, slična situacija, tamo je vozač prošao kroz crveno svetlo i pokupio ga neki Audi sa 100-150 km/h.Ovde se vozač Dačije uključio bez gledanja na magistralu.Vozio sam često kroz Srbiju, ovakvih situacija ima stalno, doduše ja nikad nisam bio pijan pa stignem da odreagujem, ali to ne opravdava vozače da se uključuju na put kako im se hoće, kao što ne opravdava i ove što loču, jer da nije bio pijan možda bi stigao da odreaguje bez obzira na brzinu, to je mala korekcija volana i proleti pored njih, psuje narednih 5 min i priča narednih mesec dana ali svi ostanu živi. Fora je što u Srbiji kad se pomene izmena zakona i da se uvede nulta tolerancija 90% ljudi je protiv, a za brzinu su svi za, u prevodu gomila vozača koji ne znaju da voze ali vole da loču, pa onda takav iziđe na put. Katastrofa u najavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA