Ovo su ubijena braća u Sremskoj Mitrovici: Detalji zločina koji se desio zbog tartufa

Istraga je u toku, utvrđuje se ko je od dva brata pucao iz pištolja koji je bio u nelegalnom posedu

  • 11
Predrag i Stanislav Jeličić Predrag J. i Stanislav J. Foto: Facebook

Do krvavog obračuna u kojoj su ubijene dve osobe u šumi u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice došlo je, prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, kada su Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga upali na teritoriju na kojoj tartufe traže Dejan E. i Nebojša E.

Navodno, braća Predrag i Stanislav J. su tvrdili da su oni imali u zakupu deo zemljišta u šumi u Jarku, ali da su Dejan i Nebojša E. često dolazili i brali tartufe i pored njihovih apela da to ne rade.

Pretpostavlja se da su ih tog dana uhvatili na delu, te da je izbila svađa, nakon čega su ubijeni muškarci na osumnjičenu braću nasrnuli lopaticama za branje tarfuta, piše Nova.rs.

Četvorica muškaraca sukobila su se jutros oko 8.30 časova i dvojica, Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni.

- U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje.

Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak - rekli su za "Blic" iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Nezvanično se saznaje da je do sukoba braće Dejana (38) i Nebojše (36) E. iz Jarka sa Futožanima Predragom J. i Stanislavom J. došlo zbog potrage za tartufima.

Predrag i Stanislav sekirama su napali Dejana i Nabojšu, da bi Dejan u jednom momentu u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio obojicu napadača. Dejan je sa lica mesta pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Preživela braća su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gde su im konstatovane povrede i ukazana pomoć.

Istraga je u toku, utvrđuje se ko je od dva brata pucao iz pištolja koji je bio u nelegalnom posedu.

Inače, po nalogu tužilaštva uzeta je "parafinska rukavica" od dva brata kako bi se utvrdilo ko je tačno pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično delo.

Video: Ovo je mesto na kom je ubijen deka Sava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    6. decembar 2020 | 18:02

    Sad smo dobili i tartuf mafiju

  • Lejla

    6. decembar 2020 | 18:25

    E usijane glave...zar je vrijeđelo...

  • Vasilije

    6. decembar 2020 | 19:13

    Nije trebao da upotrebi vatreno oruzje da bi se zastitio.Mogao je kad je vec posegao za pistoljem da puca u vazduh kao upozrenje, i verujem da ishod ne bi bio fatalan.Nazalost tragican za ovu drugu dvojicu , a i za prezivelu bracu trauma i savest do kraja zivota !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA