≫ 

Novogodišnja prskalica pala na zavesu i izazvala buktinju? Mogući uzrok požara u Novom Sadu

Veliki požar oko 13.30 sati izbio je u stanu na 13. spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja

  • 0
Pozar, Novi Sad Foto: NS uživo

Prema prvim i nezvaničnim informacijama do požara u stanu u soliteru na 13. spratu u Novom Sadu došlo je nakon što je varnica novogodišnje prskalice zahvatila zavesu. Vatra se ubrzo munjevito proširila na čitav stan, piše "Blic".

Veliki požar oko 13.30 sati izbio je u stanu na 13. spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Vatra se iz stana proširila i na stan iznad, ali je požar, nakon više od sat vremena borbe sa vatrenom stihijom, lokalizovan.

U stanu u kome je izbio požar nalazila se jedna devojka (25). Ona je srećom uspela da pobegne iz stana, ali je zbog velikog izlaganja dimu sada nalazi u bolnici na pregledima.

U novosadskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć kažu za "Blic" da je njihova ekipa izašla na teren u 14.05 zbog dojave građana o požaru, te da je na licu mesta pružila pomoć jednoj ženskoj osobi staroj 25 godina koja je zbog izloženosti dimu preventivno prevezena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici radi dalje dijagnostike.

Prva pomoć pružena je i jednom muškarcu starom 35 godina za koga su lekari nakon inhalatorne intervencije utvrdili da nema potrebe za hospitalizacijom i daljom dijagnostikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA