≫ 

Isplivalo telo iz Zapadne Morave, sumnja se na nestalu majku bebe: Muž prepoznao odeću i obuću

Kako se nezvanično saznaje, njen suprug je pozvan na identifikaciju tela

  • 1
Most Morava Ovde je pronađeno telo nesrećne žene - Most preko Zapadne Morave, Foto: RINA

Telo žene izvučeno je iz korita Zapadne Morave, nedaleko od Plavog mosta. Pronađena osoba kod sebe, prema prvim informacijama, nije imala nikakva dokumenta, piše agencija RINA.

Pronađen je leš žene srednje životne dobi, ali u takvom stanju još uvek tačno ne mogu da se odrede godine starosti.

Utopljenica ima crnu kosu, a leš je spazila ribolovačka služba.

- Na obali reke Zapadne Morave pronađen je leš NN ženske osobe. Sledi obdukcija u cilju utvrđivanja identiteta - kazali su za "Telegraf.rs" u MUP.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje, muž nestale Snježane Zoranović, pozvan je od strane nadležnih, jer je nestanak njegove supruge prijavljen pre mesec dana.

Ovo je drugi slučaj da je u Zapadnoj Moravi u skorije vreme pronađen ženski leš, krajem oktobra je u Mrčajevcima voda na površinu izbacila telo žene takođe srednjih godina.

Prema informacijama dobijenim iz Višeg tužilaštvu u Čačku, zbog stanja u kom se telo nalazilo Zoranović nije mogao sa sigurnošću da potvrdi da se radi o Snježani, ali je prepoznao odeću i obuću koje odgovaraju onome što je njegova supuga nosila u danu kad je nestala.

Naložena je obdukcija tela, koja će biti obavljena danas ili sutra.

Nestanak Snježane Zoranović prijavljen je 7. novembra kada je rekla da ide da se prošeta i zadnji put viđena u blizini Autobuske stanice u Čačku. Od tada joj se gubi svaki trag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA