Nenadu slomili lobanju nasred ulice i ostavili ga u lokvi krvi: Očevidac prepoznao napadače

Najverovatniji motiv napada su neraščišćeni računi koje su prebijeni mladić Nenad J. i osumnjičeni istih inicijala, Nenad J. imali od ranije, pošto su se sukobili u gradu

  • 5
Tuča, nasilje, bejzbol palica, kriminal Foto: Shutterstock

Stari sukob između prebijenog i jednog od napadača, najverovatniji je motiv zašto su trojica Valjevaca napali i brutalno pretukli Nenada J. (29) iz valjevskog sela Zlatarić. Nasilnici su Nenada J. toliko brutalno pretukli palicama da mu je slomljena lobanja i lekari u Beogradu se mladiću sada bore za život.

Nenad J. je u sredu oko 21 sata napadnut u Ulici Pere Komirićanca u Valjevu, a presreli su ga Miloš R. (22), Nenad J. (25) i Bojan P. (42), sva trojica iz Valjeva, koji su ubrzo i uhapšeni.

Napadači su žrtvu brutalno pretukli palicama nasred ulice. Ovaj incident, srećom, nije prošao bez očevidaca, koji su pozvali policiju.

Naime, napad na Nenada J. videla je jedna Valjevka koja je i prepoznala jednog batinaša i odmah alarmirala policiju. Nakon toga, policija je brzo identifikovala i ostale napadače i uhapsila ih.

U prvom trenutku se sumnjalo da postoji još jedan napadač, četvrti mladić, međutim istragom je utvrđeno da je i on bio svedok napada, a ne učesnik u istom.

- Najverovatniji motiv su neraščišćeni računi koje su prebijeni mladić i osumnjičeni Nenad J. imali od ranije, pošto su se sukobili u gradu. Pretpostavlja se da su se dogovorili da se susretnu ponovo i reše spor. Nenad je sa sobom poveo i dva druga. Grupa muškaraca teško da je tek tako šetala gradom „naoružana“ palicama, slučajno srela nekoga pa ga pretukla – navodi izvor Blica iz istrage.

Inače, svi uhapšeni, kao i pretučeni, imaju dosijee u policiji zbog raznih krivičnih dela, a vode se i u kaznenoj evidenciji.

Nenadu J. (29), koji je zatečen u lokvi krvi i besvesnom stanju, konstatovane su mnogobrojne povrede na glavi opasne po život, u vidu razderotina i nagnječenih rana i izliva krvi na mozak, zbog čega je iz Urgentnog centra valjevske bolnice prebačen u Beograd gde se lekari bore za njegov život.

Trojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni osnovnom tužilaštvu u Valjevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.V.

    11. decembar 2020 | 17:23

    Napadacima ruke iseci do lakta da vise nikoga nemogu da udaraju

  • Rassa

    11. decembar 2020 | 17:49

    Gospode Bozze Koji monstrumi?

  • Neki

    11. decembar 2020 | 17:40

    Jesu hrabri batinaši trebali su ponjeti i pištolje ipak je to mnogo 3 na 1...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA