Telo baka Coke poslato na obdukciju: Više tužilaštvo u Beogradu je naložilo

Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo da se uradi toksikološka analiza

  • 6
Stojanka i Marko Stojanović Foto: Informer

Posle pronalaženja tela Stojanke Stojanović (72), poznatije kao baka Coka, u njenoj kući sa nožem u grudima, Više tužilaštvo u Beogradu je naložilo da se uradi obdukcija sa toksikološkom analizom. Pored tela je pronađeno oproštajno pismo.

Kada stignu ti rezultati i u zavisnosti šta pokažu, tužilaštvo će preduzeti dalje korake, pišu Novosti.

Stojanka Stojanović se teretila za ubistvo koje se dogodilo 2. septembra 2018. godine u Bulevaru kralja Aleksandra na teritoriji beogradske opštine Zvezdara. Ona je bila osumnjičena da je u investitora Zorana Trifunovića ispalila tri hica iz pištolja, što je zabeleženo na snimcima sigurnosnih kamera.

Posle zločina je otišla kući i legla da spava. Kada je policija došla u njenu kuću u Ulici Olge Jovanović, upitala ih je: "Šta se zbilo? Sad sam ustala!", a zatim ih je zamolila da se našminka i sredi pre hapšenja. Potpuno smireno je ušla u policijski automobil, iščuđavajući se zašto je vode, da bi u policijskoj stanici došlo do potpunog obrta.

Suđenje je odloženo početkom decembra u Višem sudu u Beogradu. Pretres nije održan jer je ona bila u bolnici, gde je hospitalizovana zbog virusa korona.

Baba Coka se nije ni prethodnog puta pojavila na suđenju, a sudu je poslala pismo da nije sposobna da prati suđenje i da će "ako mora da dođe na sud pre da se obesi u šupi".

Video: Komšija baka Coke: Bila je nepokretna, ali sama sebi je presudila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MP

    11. decembar 2020 | 22:16

    Jadna žena. Klasičan primer.kada je neko žrtva sistema, tj nečinjenja sistema. Prijavljivala je gooodinama maltretiranje od strane tzv "investitora", čoveka koji je silom dolazio do placeva za gradnju, čoveka sa ozbiljnim krivičnim dosijeom. Užas!!

  • Slava joj

    11. decembar 2020 | 22:16

    Ona je bila nasa Dolores Ibaruri, La Pasionarija! "Pravicnost i sloboda su nasusne potrebe, kao i hleb."

  • nikolas

    11. decembar 2020 | 22:46

    KAD VLAST NIJE SPOSOBNA DA SE BORI PROTIV MAFIJASA NAROD MORA DA UZME ZAKON U SVOJE RUKE !!! BAKA COKA JE SIMBOL OTPORA PROTIV MAFIJAS!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA