≫ 

Strahota u Ivanjici: Mladić (19) zlostavljao i mučio bivšu devojku (16), pretio i njenoj majci

Devetnaestogodišnjaku je određeno zadržavanje do 48 časova, a izrečena mu je i hitna mera zabrane komunikacije i prilaska žrtvi

  • 16
Nasilje nad ženama, ženom, muž bije ženu, tuče Foto ilustracija: Shutterstock

Pripadnici policije uhapsili su B. S. (19) iz Ivanjice, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje, navodi se u odgovoru MUP-a Telegrafu nakon provere navoda o incidentu koji su počeli da kruže društvenim mrežama i da uznemiravaju javnost.

Policija je postupala odmah po prijavi da je šesnaestogodišnja devojka lakše povređena od strane bivšeg emotivnog partnera.

O događaju je obavešten nadležni javni tužilac, koji se izjasnio da se devetnaestogodišnjaku, osumnjičenom za navedena krivična dela, odredi zadržavanje do 48 časova.

Policijski službenik sertifikovan za nasilje u porodici izvršio je procenu rizika od nasilja u porodici i osumnjičenom izrekao hitnu meru zabrane komunikacije i prilaska žrtvi.

Takođe, Policijskoj upravi Čačak prijavljene su pretnje majci ove devojke. Po prijavi je postupala policija, a izveštaj je dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    17. decembar 2020 | 13:30

    19 година живота а већ насилник ... ово треба обогаљити док он неког није обогаљио ! ?

  • Cica

    17. decembar 2020 | 15:06

    E, da ga sad strpaju u zatvor, gde ce raditi najteže poslive, bar pola godine , mislim da mu ne bi vise palo napamet. A vi ćete ga pustiti poske 48 sati sa zabranom prilaska. ŽALOSNA PRESUDA !!!!!!!! Ima da plati i materijalno i fizički. Da je moje dete, ne bi mu trebao sud.

  • Mm

    17. decembar 2020 | 15:10

    I šta vi ga pustili i o će sutra da je ubije kakav je ovo zakon nema tu zabrane prilaska odma zatvor po hitnom postupku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA